Wpis z mikrobloga

Fakty są takie - ukrainiec wysadził tory na zlecenie rosji co potwierdził nasz premier a trole (na zlecenie zapewne wschodu) próbują za wszelką cenę dezinformować i zakrzyczeć te fakty. Z faktami sie nie dyskutuje, trzeba isć dalej i robić wszystko by to sie nie powtórzyło i zaostrzyć kontrole na wschodniej granicy Polski. A także kontrolować tych którzy już tutaj są czy nie byli karani itd. i jeśli byli to od razu deportacje. Nie mozemy sobie pozwolić na destabilizację Polski.

#ukraina #polska #polityka #zamach #rosja
Kosmiczny-Duch - Fakty są takie - ukrainiec wysadził tory na zlecenie rosji co potwie...

źródło: prawda8

Pobierz
  • 16
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Kosmiczny-Duch: nie brak opinii że w kuluarach jednak bardzo dużo mówi się o konfederacji. Dzisiaj w sklepie spożywczym słyszałem jak dwie starsze panie mówiły że konfederacja mogła maczać w tym palce. Wystarczy włączyć myślenie. Kto dzięki ruskiej dezinformacji oraz aktach sabotażu zyskuje w sondażach? Ja tylko głośno myślę… ale coś może być na rzeczy
  • Odpowiedz
@Kosmiczny-Duch: wyłącz internet włącz myślenie, wszystkie drogi prowadzą do konfederacji, już tego nie zatrzymacie zrzucając razem z Tuskiem odpowiedzialność na Ukraińców.
Wiadomo przecież że Tusk ciągle kłamie, to na pewno tym razem też.
Chyba nagle mu nie wierzycie???
  • Odpowiedz