Wpis z mikrobloga

Wygląda na to, że konfederacja w toku tego gadulstwa chciała coś ukryć. Wydaje mi się, że ma sporo do ukrycia i chodzi o to, żeby publiczność zmęczyć i żebyśmy przestali pytać o kluczowe fakty. W mojej ocenie wystąpienia polityków konfederacji są operacją komunikacyjno - PRową. Ja wczoraj rozmawiałem ze sprzedawcą pirotechniki i on nie zaprzeczył, że jego klientami mogli być posłowie konfederacji. Mamy informację podaną przez jednego dziennikarza wczoraj wieczorem, że w ostatnich dniach mentzen mógł być widziany przy obiektach infrastruktury PKP. Są informacje od samorządowców... Ja wiem, że na polecenie rzecznika prasowego partii się kłamie. Jest po prostu kultura hierarchicznego kłamstwa, jeżeli jest polecenie z góry to się po prostu kłamie.

Kiedy w koncu konfederacja przedstawi dowody na swoją niewinność? Czy kiedykolwiek poznamy prawdę niezależnie jak bolesna ona jest? Dlaczego mentzen wymownie milczy w tej sprawie? Teraz się śmiejecie, że "szury", a ostatecznie i tak będziemy znowu mieć rację, włączcie w końcu samodzielne myślenie...
#polityka #konfederacja #rosja #4konserwy #ukraina
Lemmonix - Wygląda na to, że konfederacja w toku tego gadulstwa chciała coś ukryć. Wy...

źródło: 1000089767

Pobierz
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 72
@PetalMindXd: słuszna uwaga ☝️oprócz kwestii rzekomego uczestnictwa w niedawnych wydarzeniach należy pana mentzena spytać o rozliczenie finansowe kampanii prezydenckiej! Jego partia przecież już subwencję straciła. Co jeśli w ramach kampanii prezydenckiej dokonano zakupu środków pirotechnicznych? Może jego kandydatura to maskirowka właśnie, aby ze środków publicznych dokonać zakupu pirotechniki i nie wpaść w krąg podejrzeń? Coraz więcej pytań i wątpliwości... Źle to wyglada dla konfederacji
  • Odpowiedz
@Lemmonix mam nadzieję, że w końcu się ich zapytają dlaczego miesiąc temu pękła rura na ul. Metalowców we Wrocławiu? Przez co mieszkańcy przez 8 godzin nie mieli wody. Z tego co wiem to doszło do wybuchu, co rzecz oczywista łączy się z uwaloną szyną w miejscowości Mika. Ja nie mówię, że to piroman-Mentzen który paradował z racą przy Bramie Brandenburskiej, ale to może jeden z kibiców reprezentacji Polski w piłce nożnej,
  • Odpowiedz