Aktywne Wpisy

Mileniusz +2
#matematyka zgłupiałem chyba na starość, czy to się da rozwiązać bez podanych szerokości u góry?
źródło: temp_file787883206521497926
Pobierz
JamesJoyce +3
#programista15k #programowanie #it #pracait
Skąd na tagu taki zachwyt nad UOP? Od pewnych zarobków różnica na rękę jest liczona w dziesiątkach tysięcy pln. Dodatkowo przed czym broni UOP? Można wywalić od ręki, dokładnie jak kontraktora. Jedyna fajna opcja to składki emerytalne. UOP ma sens jak masz 40 lat, spłacony dom i stabilną sytuację życiową.
Skąd na tagu taki zachwyt nad UOP? Od pewnych zarobków różnica na rękę jest liczona w dziesiątkach tysięcy pln. Dodatkowo przed czym broni UOP? Można wywalić od ręki, dokładnie jak kontraktora. Jedyna fajna opcja to składki emerytalne. UOP ma sens jak masz 40 lat, spłacony dom i stabilną sytuację życiową.

Czy któryś z Mireczków impregnował drewno (w moim wypadku chodzi o rękojeść) w rozgrzanym oleju?
Dobry to sposób? Czy materiał się nie wypacza od temperatury?
No i jeszcze drobne pytanko już raczej do @Trollsky: (choć jestem otwarty na rady innych Mirków też :) jakiego najdrobniejszego ziarna używasz przy wygładzaniu rękojeści swoich noży?
Ja finiszowałem 800 ale mam jeszcze 2000 i 2500 tylko nie wiem czy warto marnować tak drobny papier na drewno.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Na zachętę #nozeboners ...nie mój ale robię coś w ten deseń ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: comment_ZBSL8R0QqTxaWwiwZ3wczoppcWMai52w.jpg
PobierzPo drodze było trochę błędów, trochę poprawek, trochę koncepcja się zmieniała... ale najgorsze, że nie miałem narzędzi takich jak Trollsky :p ...więc w większości to siedzenie z pilnikiem nad kawałkiem metalu.
Jak Bozia da to jutro (mimo, że będę mieć kilka innych zajęć) spróbuje skończyć. Szału nie ma ale jak
@FlaszGordon: Może pomyśl o czołgu.
Prawie zgadłeś