Konrad Berkowicz, jeden z liderów konfederacji o której nie brak opinii że stoi za wysadzeniem torów, okrada polskie sklepy. Został niedawno przyłapany na próbie kradzieży rzeczy z IKEI. Jak długo jeszcze mamy tolerować antypolskie działa konfederatów? Czują się bezkarnie!
@MiedzygalaktycznyMors: ktoś kiedyś ode mnie kupił rower bez uiszczenia za niego opłaty. Znalazłem tylko przecięty łańcuch którym go przypiąłem do stojaka.
Widocznie łańcuch też kupił, ale próbował go zwrócić w ciągu 30 dni od zawarcia transakcji.
@Jabby: i pięknie już w Google się pojawiło. Chodzą słuchy, że konfederacja i Braun faktycznie zgodnie z logiką raczej odpowiadają za nowe akty dywersji w Polsce.
Jak długo jeszcze mamy tolerować antypolskie działa konfederatów? Czują się bezkarnie!
#bekazkonfederacji #polityka #ukraina #rosja
źródło: temp_file2061707579868329761
Pobierz@Jabby: To nie była próba kradzieży, nie rzucajmy oszczerstw. To była próba wyjścia ze sklepu bez uiszczenia zapłaty za wynoszony towar.
Widocznie łańcuch też kupił, ale próbował go zwrócić w ciągu 30 dni od zawarcia transakcji.