Wpis z mikrobloga

Wysyp multikont Dariu sz.Mateckiego w ostatnich dniach koreluje z rozpoczęciem procesu w sprawie fikcyjnego zatrudnienia Dareczka w Lasach Państwowych. Blady strach padł na balonowego, że tym razem nie skończy się na dwóch miesiącach.
Niczego tak nie pragnę, jak zobaczyć tę kanalię skazaną na bezwzględną karę pozbawienia wolności.

#bekazpisu #polityka
Matuusuu - Wysyp multikont Dariu sz.Mateckiego w ostatnich dniach koreluje z rozpoczę...

źródło: 000LW5J0BHFRLMF8-C492

Pobierz
  • 30
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 6
@szybki-bill1: Batyr jak każdy populista uważa dokładnie to, co się opłaca uważać pod kątem sondaży. Nie jestem pewny, czy zaryzykuje spadek zaufania, dla ułaskawienia tej mendy, która u większości "normalsów" wywołuje jedynie obrzydzenie.
  • Odpowiedz
czy zaryzykuje spadek zaufania, dla ułaskawienia tej mendy, która u większości "normalsów" wywołuje jedynie obrzydzenie

@Matuusuu: nie widzę zbyt wielu głosów krytyki wew. w stosunku do niego Mejzy itd. w PiS i ich zwolennikach. Dało się ułaskawić Ziemkiewicza czy Ogórek od 10k, to i tu się ułaskawi. Mówiłem że jeszcze zatęsknimy za Dudusiem. Był jaki był, ale chyba działał w pewnym stopniu inaczej rozumując co jest dobre dla Polski (choć
  • Odpowiedz
@Matuusuu: za to co ta świnia zrobiła z wykopem i ogólnie polskim internetem, należy mu się co najmniej 25 lat odsiadki. Twórca farm trolli w polskim internecie, działania prosto z Moskwy
  • Odpowiedz
Batyr jak każdy populista uważa dokładnie to, co się opłaca uważać pod kątem sondaży. Nie jestem pewny, czy zaryzykuje spadek zaufania, dla ułaskawienia tej mendy, która u większości "normalsów" wywołuje jedynie obrzydzenie.

@Matuusuu: szMatecki jest ważny dla pisowców, bo jest źródłem gładko płynącej propagandy, gdyby nie był to by nawet wcześniej za niego kaucji nie wpłacali, więc jaro może przycisnąć batyra w ostateczności
  • Odpowiedz
@Matuusuu: no mnie ostatnio jeden wujas o--------ł że tak źle mówię o Szmateckim i że nawet nie wiem jak bardzo pomówienia mogą niewinnego człowieka skrzywdzić. Wujas starszy facet fan Republiki. Sakiewicz ty ku*wo. A wuja sam zaczął bo odpalił telewizję
  • Odpowiedz
jak zobaczyć tę kanalię skazaną na bezwzględną karę pozbawienia wolności.

@Matuusuu: konfedepisowcy wreczyli mu karte wyjscia z wiezienia. oni poprostu lubia jak sie ich okrada i na nich pluje.
  • Odpowiedz