Aktywne Wpisy
Mateo353 +20
Macie oficjalny statement Wonzia. Nie strimuje, bo obrażacie mnie i moje gry, w które lubię grać. Wonziu maluje obraz jakby ludzie przychodzili i jechali go od k---w, a najwyżej co to było pytanie, czy będzie coś dzisiaj innego oprócz kart albo Star Citizena albo oznajmienie, że Star Citizen to wychodzą. Wonziu uznał to za mega toksyczną atmosfere i jak typowy płatek śniegu to jest to dla niego za dużo. #wonziu
źródło: image
Pobierz
rosen +7

źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz@Charlie666: no według mnie jak najbardziej zasłużenie, muzyka, fabuła, art design, pod pewnymi względami to ewenement i pstryczek w nos wielkim korpo co mówili że walka turowa to przeżytek i że ludzie chcą wielkie otwarte światy.
źródło: Zdjęcie z biblioteki
PobierzDla mnie 33 to był powiew świeżości w tym odgrzewany świecie.
@Charlie666: XDDDDD. Nie mogę XD. Czyli po prostu w-------z się że ludziom podoba się gra X bo tobie się nie podoba gra X. Rozumiem jakby za tym hypem stała kasa albo jakaś sławna osoba, ale tu tak nie jest. Hype wynika tylko z tego że ludzie lubią w tę grę grać. Maruda jesteś i tyle
@Coopshtyl: xdddddddddd w dupie Ci chyba krążą te opinie
@Charlie666: Historia w KCD2 jest co najwyżej przeciętna, nic nadzwyczajnego. Sama gra jest oczywiście zajebista i spędziłem ponad 100h liżąc ściany. Natomiast jak ją ukończyłem, to zapomniałem o niej i zabrałem się za kolejne pozycje.
W przypadku Clair Obscur, miałem kaca moralnego. Ta historia była niesamowita, do tego cały świat i genialna muzyka. Nie trawie soulsow,
źródło: Fallout_76_cover
PobierzDopiero za trzecim razem, gdy zmieniłem podejście do grania - odinstalowałem wszystkie inne gry z konsoli, zasiadałem do niej w weekendowe poranki na 2-3h sesje, wsiąkłem po uszy.
Aktualnie mam nabite +1000h i przy trzecim podejściu