Wpis z mikrobloga

@Charlie666: a czemu przehajpowana? co w Clair jest takiego? Przeciez ta gra nie miala jakiegos znaczacego marketingu i hype spolecznosci przed wyjsciem. Dopiero jak wyszla to wybuchlo boom, bo ludzie zobaczyli jaka to perelka.

Jak ten tytul mozna porownywac do Wieska czy CP2077, ktore mialy przeogromne kampanie marketingowe, pewnie kilkakrotnie wieksze jak caly koszt Clair ;D
  • Odpowiedz
@czuczupikczu chodzi mi o hype teraz, po premierze. Dla mnie gra przeciętna, walka sprawi radochę przez pierwsze 2h, potem nuda, w sumie jedyne co może się podobać to muzyka i historia (mnie nie porwała, ale rozumiem że komuś może się bardzo podobać). Gierka maks na 7/10,a jest taka masturbacja jakby to była gra wszechczasów. I mnie nie interesuje budżet jaki miała, tylko finalny produkt.
  • Odpowiedz
@Charlie666: hype jest teraz, bo zaczelo sie glosowanie do The Game Awards i juz przy premierze Clair ludzie okrzykneli ja gra roku i chcieli zeby wygrala. Imo zasluzenie na maksa, bo nowe IP wyszlo z czyms calkiem swiezym. Gra bardzo artystyczna, pod katem muzyki i grafiki oraz historii. W pewien sposob cos unikatowego na obecnym rynku gier gdzie ma byc poprawnosc polityczna albo po prostu ctrl + ctrl v tj.
  • Odpowiedz