Aktywne Wpisy
1dlaczegoja1 +4
#slubodpierwszegowejrzenia
Viola powinna zostać ekspertką. Czego ta Karolina właściwie chce od Kołcza? Co on takiego zrobił? Że powiedział "starajmy się dobrze wypaść w programie"? To taki grzech? Na jakiej podstawie sądzicie, że poszedł do programu po zasięgi? Gdyby Karolina chciała z nim być to myślę że byliby małżeństwem i za 20 lat. I też powiedzielibyście że on tylko udaje i wcale nie chce żony?
Prawdę mówiąc, Kołcz jest jedynym sensownym
Viola powinna zostać ekspertką. Czego ta Karolina właściwie chce od Kołcza? Co on takiego zrobił? Że powiedział "starajmy się dobrze wypaść w programie"? To taki grzech? Na jakiej podstawie sądzicie, że poszedł do programu po zasięgi? Gdyby Karolina chciała z nim być to myślę że byliby małżeństwem i za 20 lat. I też powiedzielibyście że on tylko udaje i wcale nie chce żony?
Prawdę mówiąc, Kołcz jest jedynym sensownym

Vendigoo +16
#raportzpanstwasrodka Nasz artysta, chyba z tantiemów, już dorobił się pralki, no no no..
źródło: Sibi 7
Pobierz

źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz@Charlie666: aha i co? Mamy teraz o twoim guście rozmawiać? C--j mnie to obchodzi jakie ty masz zdanie. Gra jest wysoko oceniona a to, że jakiemuś Jasiowi z wioski się nie podoba tego nie zmienia
Tutaj hype jest potrzebny bo udowadnia, że można robić tanie dobre gry, a nie ładować się w wersje demo na premierę i psuć sobie nerwy po wydaniu 400 zł.
Potem widać że budżetu brakło bo ciągle powtarzalni przeciwnicy i żeby nie trzeba było projektować mord to projektanci przykryli im mordy deskami, no looool.
Zebysmy mieli jasnosc - dobrze sie bawilem i pierwszy plot twist jest naprawde super ale po 3/4 odpuściłem z uwagi na powtarzalność do bólu i widać że fabuła się robi słaba. Klisze z jRPG'ów do bólu.
Nikt z