Wpis z mikrobloga

przehajpowana dla mnie, a ma wysokie oceny, o to mi chodzi.

@Charlie666: aha i co? Mamy teraz o twoim guście rozmawiać? C--j mnie to obchodzi jakie ty masz zdanie. Gra jest wysoko oceniona a to, że jakiemuś Jasiowi z wioski się nie podoba tego nie zmienia
  • Odpowiedz
@inflacja_biedaku Ty jesteś po udarze czy nie umiesz czytać? Pytam czy ktoś zna bardziej przehajpowane gry, a nie żeby ktoś wyraził zdanie moim guście. Wróć jak skończysz więcej klas podstawówki i nauczysz się czytać.
  • Odpowiedz
@Kiedys_Mialem_Fejm: Sorry ale jeśli cię przerasta zrozumienie fabuły Alana Wake 2 to może lepiej zostań przy jakiś grach pokroju call of duty. Gameplay może nie wybitny ale przynajmniej solidny. Audiowizualnie gra jest wybitna.
  • Odpowiedz
@Charlie666 gra jest w stosunku cena do jakości zdecydowanie na plus. Jest ładna, inna ciekawa. Po prostu miłe doświadczenie w stosunku do ciągłego nacisku na granie online i ogromnych cen gier.
Tutaj hype jest potrzebny bo udowadnia, że można robić tanie dobre gry, a nie ładować się w wersje demo na premierę i psuć sobie nerwy po wydaniu 400 zł.
  • Odpowiedz
@Charlie666: gierka spoko jest ale tak do połowy.
Potem widać że budżetu brakło bo ciągle powtarzalni przeciwnicy i żeby nie trzeba było projektować mord to projektanci przykryli im mordy deskami, no looool.
Zebysmy mieli jasnosc - dobrze sie bawilem i pierwszy plot twist jest naprawde super ale po 3/4 odpuściłem z uwagi na powtarzalność do bólu i widać że fabuła się robi słaba. Klisze z jRPG'ów do bólu.
Nikt z
  • Odpowiedz