Co jest z tym rynkiem matrymonialnym, różowa 9/10 na start już mi zupę chce gotować, po długiej nieobecności stwierdzam, że ich wymagania spadły jak ja 3/10
@maekkkk To się ciesz... Ja, jakbym coś takiego napisał lub powiedział, odpowiedz zwrotną usłyszałbym: "To weź się za siebie i se zrób", lub: "To takiego nie ogarniętego mężczyznę nie chcę znać"... Takie mamy dzisiaj kobiety...
@Akinori456 też sie takiej spodziewałem, a nie byłem na rynku z 2 lata, stąd moje zdziwienie, uprzednio to same takie dopasowania były, że w razie śmierci po dzwig dzwonisz, bo nie uniesiesz @jamerokudasaj nie ma chyba, tak zaznaczone ma, do tego szczupła
@maekkkk: Ostatnio mi się wyświetlił fragment z Polsat News o kobiecie która poznawała facetów na apce ich potem podtrówała xD ale chyba tu za wcześnie.
Mój kumpel Wacuś, lat około 14. Dzisiaj dowiedzieliśmy się, że Wacuś ma raka, jesteśmy umówieni za 8 dni na uśpienie go... Przykro mi go i będę za nim tęsknił. Aż mi ciśnienie poszło... #koty #pokazkota #kumpel
Powiem tak, że naród wspaniały, lecz władza to k...
Cool story: 1. Babka wjechała w rów. 2. Od razu samochody się zatrzymały, by jej pomóc. 3. Wszyscy żyją, więc od razu faceci zaczęli myśleć, jak wydostać samochód z rowu.
#tinder #przegryw
źródło: Zdjęcie z biblioteki
PobierzJa, jakbym coś takiego napisał lub powiedział, odpowiedz zwrotną usłyszałbym: "To weź się za siebie i se zrób", lub: "To takiego nie ogarniętego mężczyznę nie chcę znać"...
Takie mamy dzisiaj kobiety...
@jamerokudasaj nie ma chyba, tak zaznaczone ma, do tego szczupła
przestań gadać z GPT └[⚆ᴥ⚆]┘