Wpis z mikrobloga

Pytanie do grających, gra ma potencjał na długie godziny rozrywki? Twórcy obiecują ciągłe update’y i nowy kontent. A jak obecnie wygląda? Nie nudzi się obecnie po 20, 30 godzinach? Zastanawiam się nad przejściem z bfa 6 na to, nie mam czasu grać w tyle gier multi, a mam jeszcze mh wilds i gry single, a do tego czuję, ze gry competitive juz nie są dla mnie. W dodatku czuję już trochę wypalenie w bf6 i wróciłbym za jakiś czas jak połatają grę, dorzucą trochę nowych rzeczy.
#arcraiders #ps5
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@RadioaktywnyBorsuk: 92h here, gra się cudownie, ale ma swoje wady:
- brakuje mi tworzenia wlasnych loadoutów, które możesz wybrać i szybko zcraftować. Jak chcesz gdzieś wyruszyć i mieć coś sensownego to musisz poświęcić czasami 3-4min
- meta jest gorsza niż była na wyjście. Teraz jest więcej spoceńców i mniej zabawnych interakcji. Dalej są, ale mniej. Teraz raczej strzelają na widok
- questy to totalny zapychacz, żebyś miał po co gdzieś
  • Odpowiedz
@dunno: a co musisz pofarmic? jak ten ostatni krok to mi sie nie chce, jak wczesniejsze to może mogę :)
@RadioaktywnyBorsuk gra solo jest prostsza od teamow. Mniej się strzelasz, na 10 spotkan innych to strzelasz sie moze 3 razy, głównie to jest hey raider i don't shoot. Ale to też już sie zmienia i jest bardziej agresywanie. na 10 spotkan w teamie to strzelasz sie 8 razy :)
alverini - @dunno: a co musisz pofarmic? jak ten ostatni krok to mi sie nie chce, jak...

źródło: Screenshot_150

Pobierz
  • Odpowiedz
@RadioaktywnyBorsuk: 20 lvl wczoraj wbiłem, 28h. Gra się bardzo przyjemnie, optymalizacja ekstra (120fps na rtx4070s z DLSSx2 jakość i wszystko epickie), grafika, udźwiękowienie, klimat, design, wrogowie to topka. Mam z tą grą tylko taki problem, że jak teraz przygotowując się do niektórych runów postanowiłem zabrać więcej bandaży, ładowarek osłon, ulepszone bronie i wszystko straciłem to mam 1. brak coinów, 2. brak materiałów do wytwarzania, żeby coś samemu scraftować (albo brakuje
  • Odpowiedz