✨️ Recesja i Problemy na Rynku GiełdowymⒾ #gielda #inwestycje Nie wiem czy każdy sobie zdaje sprawę przed jaką recesją obecnie stoimy aktualnie. Szaleniec prawak trump wywoła wojnę z Wenezuelą, a po Wenezueli rzuci się na inne kraje. Bańka ai pęka a mam wiarygodne informacje od kogoś z usa co w tym głęboko siedzi. Wszystkie obecne karty graficzne co niby miały iść na ai trzymane są w wielkich magazynach, są tam składowane bo nie opłaca się z nich korzystać bo wykazują one ogromne straty bo ai to jeden wielki przekręt do dojenia akcjonariuszy. Nie mówi się tego publicznie bo doszłoby szybciej do katastrofy i pęknięcia bańki. I tak to się kręci. Firmy podpisują fikcyjne umowy na grube miliardy a te wszystkie chipy są składowane na wielkich halach i pilnowane przez straż. Możecie nie wierzyć, ale kto nie ewakuuje się teraz z rynku straci majątek bo w końcu przedostanie się to do prasy bo na razie cenzura pomarańczowej małpy ściśle to kontroluje
@mirko_anonim: nie żebym sie chwalił ale mój wujek ma wtyki w pentagonie i mówił że jutro US Air Force zdronuje ci chate za zleakowanie tych informacji
#gielda #inwestycje
Nie wiem czy każdy sobie zdaje sprawę przed jaką recesją obecnie stoimy aktualnie. Szaleniec prawak trump wywoła wojnę z Wenezuelą, a po Wenezueli rzuci się na inne kraje. Bańka ai pęka a mam wiarygodne informacje od kogoś z usa co w tym głęboko siedzi. Wszystkie obecne karty graficzne co niby miały iść na ai trzymane są w wielkich magazynach, są tam składowane bo nie opłaca się z nich korzystać bo wykazują one ogromne straty bo ai to jeden wielki przekręt do dojenia akcjonariuszy. Nie mówi się tego publicznie bo doszłoby szybciej do katastrofy i pęknięcia bańki. I tak to się kręci. Firmy podpisują fikcyjne umowy na grube miliardy a te wszystkie chipy są składowane na wielkich halach i pilnowane przez straż. Możecie nie wierzyć, ale kto nie ewakuuje się teraz z rynku straci majątek bo w końcu przedostanie się to do prasy bo na razie cenzura pomarańczowej małpy ściśle to kontroluje
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt
@mirko_anonim: ( ͡° ͜ʖ ͡°)
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
źródło: 1000002964
Pobierz