Aktywne Wpisy

Tyrande +371
Stare baby (i dziadki) się boją skorzystać z przystanku ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#olsztyn #strangerthings #heheszki
#olsztyn #strangerthings #heheszki
źródło: image
Pobierz
MonazoPL +92
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
źródło: promocje bankowe monazo
Pobierz

@Fjubens: wow, ale szalone, ale zabawa
Moja stara piła, leży w piwnicy.
Komentarz usunięty przez autora
laski się nie szanują = problem
@darknightttt: Czyli odmówienie komuś spotkania, bo ma zakola to szanowanie się? Plus za szczerość.
@darknightttt: Propozycja jak każda inna. Problemem były zakola. Jakby chłop wyglądał jak Brad Pitt to rozmowa poszłaby dalej.
jestem na imprezie: jak dziewczyna ogarnia, że spoko ze mnie facet - zaczyna mi coś gadać o romantyczności i związkach
później jeszcze pijana zdradza, że ona w sumie chciała się r----ć, ale że trafiła na mnie - to zmieniła zdanie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
parafrazując: "bo widzę, że chciałbyś coś wiecej, dlatego ja też nie mogę teraz inaczej"
@darknightttt: I mam uwierzyć, że to przez prostacki tekst? XD Może faktycznie trafił jedną na milion, co zwraca na to uwagę, a nie na wygląd.
@TheDarkSideOfTheMoon: Pisali ze sobą, więc wcześniej dała mu lajka i zakola jej wtedy nie przeszkadzały.