Aktywne Wpisy
kaszaamanna +1632
Niestety ten wpis jest najgorszy ze wszystkich ale czuję się zobowiązany dla użytkowników którzy nas wspierali aby dokończyć historię..
Nie udało nam się, moja żona przegrała walkę z chorobą odchodząc w wieku 30 lat na moich rękach.. teraz jakoś trzeba przeżyć ostatnie pożegnanie i potem próbować stanąć na nogi dla córki.
Serdecznie dziękuję jeszcze raz za okazane wsparcie, pomoc i modlitwę. Szczerze to docenialiśmy.
Prośba
Nie udało nam się, moja żona przegrała walkę z chorobą odchodząc w wieku 30 lat na moich rękach.. teraz jakoś trzeba przeżyć ostatnie pożegnanie i potem próbować stanąć na nogi dla córki.
Serdecznie dziękuję jeszcze raz za okazane wsparcie, pomoc i modlitwę. Szczerze to docenialiśmy.
Prośba
źródło: image_picker_45AC021C-D8A9-4C7C-827A-BAC7D3D7FC96-10832-0000012E030976FA
Pobierz
nie_umiem_inwestowac +291
źródło: 1000005415
Pobierz

@karokrakow: tylko problem polega na tym, że gruba też ma branie xD Może nie tak duże, ale jako koło ratunkowe może służyć dla wielu chłopów. Jak rozmawiasz z taką i palniesz coś głupiego to też od ręki cię skreśli. Więc też to nie jest tak, że mają jakiś
@Pralko-suszarka: nie do końca, jak wyglądasz normalnie to trafisz na wiele takich pasionych bez chłopa i bez brania. Większość szczupłych, mniej, bardziej, ale szczupłych. W internecie mają największe branie bo jest wielu fanów takich grubych. W rzeczywistości to nie mają tak kolorowo zwłaszcza gdy chcą normalnie żyć, a nie być wyruchane przez jakiegoś dziada czy przygłupa.
W sensie że mamy ocenić czy ta Twoja laska jest gruba, czy napisać czy my jesteśmy grube?
@kleboldswaifuv2: że wy jesteście grubę lub szczupłe i jak to się przekłada na powodzenie
źródło: temp_file7770442771387472366
PobierzAż mi się przypomniało. Była na wykopie jedną gruba, co chwaliła się powodzeniem i miała takie mniemanie o sobie....zapomniałem kompletnie o niej. Ale typiara tak odklejona, że nie szło jej przetłumaczyć, że jej powodzenie wynika z płci.
Czyli raczej bycie grubą nie eliminuje kobiet z bycia pożądaną. Więc dalej nie rozumiem czemu jestem magnesem tylko na wieloryby.
乁(⫑ᴥ⫒)ㄏ
@kleboldswaifuv2 singielka przez dwa miesiące.....idealny przykład na to że jak laska chce kogoś sobie znaleźć to wystarczy chcieć xD
Sama pisałaś że miałaś dwa zbliżenia z gośćmi z tindera. I to rozumiem jest lepsze nic chodzenie po klubach??
Ile facetów dawałaś