Wpis z mikrobloga

A czemu główjei chude laski podobają się facetom? Prawo popytu i podaży. Dużo chłopów chce szczupłej partnerki, to chude mają w czym przebierać.
  • Odpowiedz
@Pralko-suszarka: pewnie widzą w ciebie chłopa, który dobrze je wygrzmoci. Grubym się o wiele bardziej chce niż chudym i muszą mieć specjalistę. Do tego może wasze dzieci byłyby całkiem w porządku, nie za grube, nie za chude.
  • Odpowiedz
A czemu główjei chude laski podobają się facetom? Prawo popytu i podaży. Dużo chłopów chce szczupłej partnerki, to chude mają w czym przebierać.

@karokrakow: tylko problem polega na tym, że gruba też ma branie xD Może nie tak duże, ale jako koło ratunkowe może służyć dla wielu chłopów. Jak rozmawiasz z taką i palniesz coś głupiego to też od ręki cię skreśli. Więc też to nie jest tak, że mają jakiś
  • Odpowiedz
@Pralko-suszarka to nie jest fuck logic tak naprawdę tylko odkrycie że byciem puszczalskim nie zdobędą sobie lepszej pozycji. Dużo młodych dziewczyn też będzie wypierać ze nie ma powodzenia stąd wrażenie że są bardzo pewne siebie (a poniekąd nawet są).
  • Odpowiedz
tylko problem polega na tym, że gruba też ma branie xD

@Pralko-suszarka: nie do końca, jak wyglądasz normalnie to trafisz na wiele takich pasionych bez chłopa i bez brania. Większość szczupłych, mniej, bardziej, ale szczupłych. W internecie mają największe branie bo jest wielu fanów takich grubych. W rzeczywistości to nie mają tak kolorowo zwłaszcza gdy chcą normalnie żyć, a nie być wyruchane przez jakiegoś dziada czy przygłupa.
  • Odpowiedz
@Pralko-suszarka Generalnie I gruba I chuda będzie mieć powodzenie, ale jednak chuda będzie zawsze miała większe powodzenie. Bo na grube lecą desperaci, bo nie mają wyboru no i koneserzy grubych, bo są też tacy.

powiedzieć czy jest gruba

W sensie że mamy ocenić czy ta Twoja laska jest gruba, czy napisać czy my jesteśmy grube?
  • Odpowiedz
@Pralko-suszarka Ach, okej. No to ja jestem szczupła, ale w tę złą stronę, bo jestem zbyt szczupła, widać zebra, kości biodrowe, chude ręce, chude nogi, ważę 31/32kg na 152 cm. Obecnie mam partnera, więc też ciężko mi powiedzieć, ale jak byłam singielką przez dwa miesiące w 2023 to praktycznie codziennie miałam jakąś spoko randkę z Tindera, z dwoma byłam trochę bliżej, reszta to raczej tak bardziej się spotkać, ale nic więcej,
kleboldswaifuv2 - @Pralko-suszarka Ach, okej. No to ja jestem szczupła, ale w tę złą ...

źródło: temp_file7770442771387472366

Pobierz
  • Odpowiedz
@kleboldswaifuv2: opis typowej karyny ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Aż mi się przypomniało. Była na wykopie jedną gruba, co chwaliła się powodzeniem i miała takie mniemanie o sobie....zapomniałem kompletnie o niej. Ale typiara tak odklejona, że nie szło jej przetłumaczyć, że jej powodzenie wynika z płci.

Czyli raczej bycie grubą nie eliminuje kobiet z bycia pożądaną. Więc dalej nie rozumiem czemu jestem magnesem tylko na wieloryby.
  • Odpowiedz
@Pralko-suszarka No teraz to niemiło napisałeś. Co takiego karyńskiego jest we mnie? Byłam singielką, miałam ochotę po spotykać się z ludźmi, bo na codzień siedzę w domu i nigdzie nie wychodzę. Nie widzę w tym nic karyńskiego. Ja rozumiem gdybym latała po jakichś klubach, galeriach, czy odwalała jakieś krzywe akcje, ale moje spotkania polegały na wyjściu gdzieś, zjedzeniu czegoś, posiedzeniu nad rzeką czy innymi aktywnościami. Nie moja wina, że jestem chuda,
  • Odpowiedz
@Pralko-suszarka PS. Nie mam też wymagań niewiadomo jakich - tj. pisałam, chciałam zgrywać się gustem muzycznym, fajnie jakby miał też podobne hobby, np. czytanie książek, albo true crime. Nie mam wymagań co do wzrostu, bo i tak każdy jest ode mnie wyższy, wygląd no to byle był w miarę reprezentatywny, gdzieś na moim poziomie, czyli około 5/10 I żeby było z nim o czymś pogadać. I poglądy: żadnych lewaków I feministów.
  • Odpowiedz
@Dorydy: bo nie siedzę w necie od wczoraj i wiem kiedy mam do czynienia z fejkiem a kiedy realna laska? Tak, jest tam dużo fejkow, to mogę potwierdzić.

@kleboldswaifuv2 singielka przez dwa miesiące.....idealny przykład na to że jak laska chce kogoś sobie znaleźć to wystarczy chcieć xD
Sama pisałaś że miałaś dwa zbliżenia z gośćmi z tindera. I to rozumiem jest lepsze nic chodzenie po klubach??

Ile facetów dawałaś
  • Odpowiedz