Aktywne Wpisy

Tytyka +74
Muszę się pochwalić mirki. Udało mi się zrobić pierwszy w życiu rosół tak jak to robi moja mama z udka kaczki. Wyszedł super
#gotujzwykopem
#gotujzwykopem
źródło: temp_file3765796085747042391
Pobierz
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Co do grubych to wiadomo maja powodzenie ale tylko u desperatów lub fetyszystow. Dalej to typowe twoje narzekanie w sumie nie wiad9mo o co
I nie, nie tylko desperaci lecą na grube. U facetów gust jest bardziej różnorodny niż u kobiet
Co do gusty to każdy ma swój jak d--a ale grube laski akurat są głównie zainteresowaniem
@Pralko-suszarka: Bo około 30%~ kobiet ma nadwagę, która jest dużo szybciej widoczna niż u facetów.
Często grube mają jeszcze większe ego i wymagania wypalone w kosmos. Częściej spotykałem sie z nienormalnymi grubymi
@ONWRO95: Dla szczupłej i w miare atrakcyjnej kobiet lepiej być singielka i czerpać korzyści z kilku znajomości niż wejść w związek z normikiem na swoim poziomie. To po prostu się jej nie opłaca i dlatego znalezienie takiej
Dla Faceta wchodzenie w związek sie nie opłaca. A tak wgl to żyć sie nie opłaca wiec słabe argumenty.
Każdy ma inny etap w życiu inne wartości inne doświadczenia
Nie wiem nigdy sie nie zastanawiałem i nie orientowałem w tych ocenach jesli chodzi o smv. Tylko co to ma so rzeczy jesli chodzi o fakt ze częściej spotykałem te grube ktore
@ONWRO95: Czyli nie rozumiesz tematu. Jeśli jesteś nieatrakcyjny i rozmawiasz z ładniejsza i szczuplejsza kobieta to dopóki nie wykazujesz zainteresowania to ona może być miła bo po prostu