Wpis z mikrobloga

@Pralko-suszarka: Czyli w sumie to nie jestes pewny czy to łaska czy typ. A na 99% jest to typ bo tak działa 6obcy ale wmawiaj sobie ze piszesz z dziewczyną.
Co do grubych to wiadomo maja powodzenie ale tylko u desperatów lub fetyszystow. Dalej to typowe twoje narzekanie w sumie nie wiad9mo o co
  • Odpowiedz
@Pralko-suszarka: to ze masz problem ze sobą nie przekladaj na innych. Nigdzie nie napisałem ze sie nabieram na takie rzeczy wiec zluzuj majty bo masz ewidentnie problem jak widze. Jakie niby masz dowody ze to łaska na 100% xD. Ale powodzenia moze akurat jesteś jedyną z 10000 który trafił na łaskę na 6obcy xd

Co do gusty to każdy ma swój jak d--a ale grube laski akurat są głównie zainteresowaniem
  • Odpowiedz
@Pralko-suszarka: Wiem jak to działa nie mam IQ na poziomie zula z żabki i wiem ze znalezienie tam laski graniczy z cudem. Nie pisałeś wcześniej skad wiesz ze na pewno jest laska dlatego pisałem ze jest nikła na to szansa. Niestety tak działa internet że spotkać laske na takich czatach graniczy z cudem. Sam sie w to nie bawię bo i nie mam ochoty i czasu na użeranie sie wolę
  • Odpowiedz
Czemu tak ciężko znaleźć chudą laske?

@Pralko-suszarka: Bo około 30%~ kobiet ma nadwagę, która jest dużo szybciej widoczna niż u facetów.

Czemu to chude mają najbardziej wywalone ego w kosmos, czemu to chude są najbardziej takie ę ą, czemu to chude mają największego kija w D. Czemu chude są najbardziej
  • Odpowiedz
@CloudSpanner: Koledze raczej nie chodzi o to ze malo jest chudych dziewczyn bo tych jest od groma. Bardziej autorowi wydaje mi sie ze chodziło o znalezienie do związku by z taka wejść w związek

Bo mogą. Wielu facetów przymknie oko na problematyczne zachowania kobiety o ile jest atrakcyjna. Z chadami też tak jest.

Często grube mają jeszcze większe ego i wymagania wypalone w kosmos. Częściej spotykałem sie z nienormalnymi grubymi
  • Odpowiedz
Koledze raczej nie chodzi o to ze malo jest chudych dziewczyn bo tych jest od groma. Bardziej autorowi wydaje mi sie ze chodziło o znalezienie do związku by z taka wejść w związek

@ONWRO95: Dla szczupłej i w miare atrakcyjnej kobiet lepiej być singielka i czerpać korzyści z kilku znajomości niż wejść w związek z normikiem na swoim poziomie. To po prostu się jej nie opłaca i dlatego znalezienie takiej
  • Odpowiedz
@CloudSpanner:

Dla szczupłej i w miare atrakcyjnej kobiet lepiej być singielka i czerpać korzyści z kilku znajomości niż wejść w związek z normikiem na swoim poziomie. To po prostu się jej nie opłaca i dlatego znalezienie takiej do związku to problem

Dla Faceta wchodzenie w związek sie nie opłaca. A tak wgl to żyć sie nie opłaca wiec słabe argumenty.
Każdy ma inny etap w życiu inne wartości inne doświadczenia
  • Odpowiedz
@CloudSpanner:

Jak oceniasz swoje smv? Miałem podobne doświadczenia ze szczupłymi i atrakcyjnymi kobietami do momentu kiedy nie wykazywałem żadnego zainteresowania nimi jako kobietami. Po zaproponowaniu spotkania sam na sam najczęściej była zmiana nastawienia. Najprawdopodobniej z powodu bycia sub5.

Nie wiem nigdy sie nie zastanawiałem i nie orientowałem w tych ocenach jesli chodzi o smv. Tylko co to ma so rzeczy jesli chodzi o fakt ze częściej spotykałem te grube ktore
  • Odpowiedz
@Pralko-suszarka: No tak wiadomo znaczy nie trzeba byc chadem wystarczy byc w miare ale fskt w necie są trochę inne zasady niz w życiu normalnym. Dlatego ja każda ktora poznałem to w życiu bo na tinderze jakos szczególnie mi nie szło choc kilka spotkań bylo
  • Odpowiedz
@Pralko-suszarka ja jestem gruba i mam powodzenie, aż sama jestem zdziwiona jak duże. I to irl, żadnych apek randkowych nie mam. Ogólnie to bardzo nie lubię tego jak wyglądam, ale i tak jestem pewna siebie, bo lubię to jaką jestem osobą. Czy jestem wybredna? No trochę muszę,ale ja bardziej zwracam uwagę na inne rzeczy u faceta niż wygląd. A czemu podobasz się tylko grubym to nie mam pojęcia
  • Odpowiedz
Nie wiem nigdy sie nie zastanawiałem i nie orientowałem w tych ocenach jesli chodzi o smv. Tylko co to ma so rzeczy jesli chodzi o fakt ze częściej spotykałem te grube ktore miały wiemsze wymagania ego itp niz te ładniejsze i chudsze

@ONWRO95: Czyli nie rozumiesz tematu. Jeśli jesteś nieatrakcyjny i rozmawiasz z ładniejsza i szczuplejsza kobieta to dopóki nie wykazujesz zainteresowania to ona może być miła bo po prostu
  • Odpowiedz