@PoldPL zakaz handlu w niedzielę wszedł w życie 1 marca 2018 roku jak przez 7 lat nie potrafiłeś się dostosować to ja nie mam pytań. Sklepy wielkopowierzchniowe są otwarte od poniedziałku do soboty w godzinach 6:00-21:00 szansa na to że pracujesz 6 dni w tygodniu od 6 do 21 wynosi okrągłe 0% a jak ci się nudzi w niedzielę bo masz wolne to znajdź sobie jakieś hobby. Chodzenie po sklepach to
@PoldPL w życiu nie pracowałem na kasie ¯_(ツ)_/¯ życie jest zbyt krótkie żeby go marnować na chodzenie po sklepach mamy XXI wiek niemal 100% produktów można sobie zamówić z dostawą do paczkomatu lub pod drzwi ( ͡~ ͜ʖ͡°)
@Wild_Rebel ludzie dostosowali się do komunizmu w kilka lat i żyli w nim przez dekady nie organizując protestów. Protesty się zaczęły gdy ten komunizm przestał działać ( ͡~ ͜ʖ͡°)
@Afrobiker niestety żaden kierowca nie zaplusuje bo jak widac stacje benzynowe są otwarte. Jak widac sprzedawca w spożywczaku jest lepszy od sprzedawcy na stacji
@Afrobiker: XDDDD Nie kazdy żyje od linijki jak ty. Są ludzie którzy robią sobie co chcą kiedy chcą. Zakazy to sprowadzanie wszystkich ludzi do jednakowego stylu życia. To jest zaprzeczenie wolności
@Afrobiker: macie już w związkach przypinkę świętej maryjki od kasy w markecie? Bo tylko ta branża ma te ograniczenia, jakoś w hotelu pewno związkowe złogi oczekują pełnych recepcji, żeby im donosić wódę na zjazdy.
@Afrobiker: Jakiekolwiek próby argumentowania tego przepisu to jest patologia, normalny zdrowy człowiek chce żeby państwo(i każdy inny) jak najmniej ingerowało w jego życie, twoje ujadanie to zwykłe "można sie przyzwyczaić" niewolnika.
Męska zawiść to straszna rzecz, ale to pomijam. Ten "szczypior" to najbardziej estetyczna sylwetka i wątpię, aby "byle który k--s" miał z 12% bodyfat. No ale to polska szkoła fitnesu: nie ważne, że gruby jak świniak, ważne żeby była siła xD #silownia
@programista30k: czyli za stawkę taką samą jak pon-pt?
@Afrobiker:
Nie mów innym jak mają żyć.