Wpis z mikrobloga

Męska zawiść to straszna rzecz, ale to pomijam. Ten "szczypior" to najbardziej estetyczna sylwetka i wątpię, aby "byle który k--s" miał z 12% bodyfat. No ale to polska szkoła fitnesu: nie ważne, że gruby jak świniak, ważne żeby była siła xD
#silownia
lunaexoriens - Męska zawiść to straszna rzecz, ale to pomijam. Ten "szczypior" to naj...

źródło: image

Pobierz
  • 70
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 403
@lunaexoriens: +1. prawda jest taka, że to właśnie jest sylwetka, która podoba się każdemu i dla 99% ludzi byłaby ostatecznym celem. Beka z gości, którzy mówią, że on by czegoś nie zrobił, że szczypior, że na strzała - 130kg ulaniec też nic nie zrobi, 90kg na żyle to też nie jest jakiś mega wielki chłop, tylko wiele osób nawet sobie nie zdaje sprawy, że taki człowiek zajmie mniej/tyle samo miejsca
  • Odpowiedz
@fornson23: od bardzo dawna ma taką sylwetkę. Pamiętam go z jednego odcinka kiepskich gdzie grał diabła i tam był w stroju, który odkrywał jego brzuch i miał d--------o sixpacka. Tak teraz patrzę i ten odcinek miał premierę w 2004r
  • Odpowiedz
bo przecież żyjemy w takich czasach, że normalnie na ulicy się bijesz XD.

@arclex: wytłumacz to milenialsowi wychowanemu na Firmie, Slums Attack i ustawkach kibolskich, że te czasy minęły xd powodzenia

obstawiam że piszą takie ulane mariusze z bebzolem cycami i zakolami XD

@wonsz337: no bo tak jest. Źródło: znam jednego osobiście i właśnie miał takie przeświadczenie o sobie, że zdmuchnąłby z palcem w dupie każdego takiego szczypiora
  • Odpowiedz
@totem_lesnych_ludzi: Ale ja im nie muszę tłumaczyć, bo to są ludzie, którzy piłują mordę w internecie, a jak idziemy ulicą w lato, to albo sami schodzą z drogi, albo chodzą przytuleni do boku chodnika. Nigdy nie szukałem przygód na mieście, ale też nigdy, ale to nigdy nie miałem żadnego spięcia z takimi ludźmi (a i ja też +- z podobnej grupy jestem). Jak już, to jakiś 15 letni gnojek się
  • Odpowiedz
@arclex: @duszan_z_kapitana_d--y Dlatego na początku mnie rozwaliło jak w kampanii wyborczej wyciągnięto u obecnego prezydenta "atut" w postaci ćwiczenia na siłowni i grilowali to do samego końca, kiedy literalnie typ wygląda, jakby siłkę widział tylko przejazdem XD Aż poszukałem zdjęcia i wklejam z podpisem, bo to jest właśnie kwintesencja - "Łapa siedzi!" Karol Nawrocki pokazał, że jest w imponującej formie" XDD Typ ma 42cm w bicepsie, będąc tucznikiem z
mandanda - @arclex: @duszanzkapitana_d--y Dlatego na początku mnie rozwaliło jak w ka...

źródło: Zrzut ekranu 2026-03-13 o 15.25.01

Pobierz
  • Odpowiedz
MATI, CO TY, BRZUCH ĆWICZYSZ? RĘCE RÓB, BRZUCHEM BĘDZIESZ SIĘ N---------Ł?

@123_: I nóg oczywiście też nigdy nie robią, bo robią się od chodzenia hehehe

Peak sylwetki 50 letniego typa na siłowni:
mandanda - > MATI, CO TY, BRZUCH ĆWICZYSZ? RĘCE RÓB, BRZUCHEM BĘDZIESZ SIĘ N---------...

źródło: IMG_6806

Pobierz
  • Odpowiedz