Aktywne Wpisy

Shyvana +16
Pytanie statystyczne.
Co uczestnicy myślą o prezencie w postaci klocków lego powiązanych z zainteresowaniem danej osoby, gdy niekoniecznie wspominała ona o tym, że lubi klocki. Np zestaw Lego z Władcy pierscieni dla fana władcy pierścieni. Albo zestaw Lego kwiatki dla fanki roślinek.
To spoko personalizacja czy nie? Często dostajemy takie pytanie na pw, czy taki prezent byłby ok.
Wołam najaktywniejszych na tagu
Co uczestnicy myślą o prezencie w postaci klocków lego powiązanych z zainteresowaniem danej osoby, gdy niekoniecznie wspominała ona o tym, że lubi klocki. Np zestaw Lego z Władcy pierscieni dla fana władcy pierścieni. Albo zestaw Lego kwiatki dla fanki roślinek.
To spoko personalizacja czy nie? Często dostajemy takie pytanie na pw, czy taki prezent byłby ok.
Wołam najaktywniejszych na tagu

elo_kebab +10
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

#prawojazdy #samochody #motoryzacja
źródło: temp_file4956409435185755709
Pobierzty wiesz, że trzeba mieć z kim jechać na suwak ?
@pasta_alla_carbonara: Nieprawda, w Polsce obowiązuje ruch prawostronny. Masz jechać jak najbliżej prawej strony.
@pasta_alla_carbonara: Nie. Czytaj art. 16 prawa o ruchu drogowym i nie gadaj głupot.
@pasta_alla_carbonara: Napiszę jeszcze raz, czytaj art. 16 prawa o ruchu drogowym i nie gadaj głupot. WIdzę, że mamy fana jazdy lewym pasem zawsze i wszędzie.
@masiej: moze i isrnieje od 6 lat, ale ty nadal nie zrozumiales KIEDY jest stosowane
@pasta_alla_carbonara: To zacytuj odpowiedni przepis w takim razie, który mówi to co, Ty. Wprowadzasz w błąd wykopków.
fotka z neta aby było wiadomo o czym mówię i wpis był bardziej zauważalny, akurat nie znalazłem takiej aby był uwieczniony na niej korek. Jasna sprawa, że chodzi mi o sytuację, gdy po lewej stronie są samochody, a nie pusta droga, bo w przypadku pustej drogi nic to nie zmienia...