Wpis z mikrobloga

GGG nie rozumie chyba czemu ta gra jest taka popularna. Zaczynasz słabym gearem farmisz 5/div hour, uzbierasz gear i robisz 15 div/h itd i ostatecznie robisz multimirrora i robisz wchuj div/h. Teraz niema sensu raczej inwestować bo się nie zwróci xD Teraz to dla mnie jak inne arpg, które nie zrobiły szału. Dojdziesz do endgame, coś tam porobisz, zrobisz może drugą postać bo nudno a ostatecznie nic nie przyciąga do grania i po prostu przestajesz grać. W tej lidze zrobiłem 40/40 i nie było co robić, zrobiłem sobie nową postać i znowu nie ma co robić xD swoją drogą impending doom leveling jest op, od 39 lvl wszytko na hita do końca kampanii, całość może mi zajęła 5 godzin a potem gear z drzewa i postać zrobiona, generalnie 2 dni i ubrany Pathfinder na 95 lvl, kolejnej postaci nie robie bo w sumie straciłem zapał po tym dziwacznym patchu xD #pathofexile
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@tofian: kiedyś robiło się build żeby robić bossy i kontent, teraz na sc trade robi się build żeby cyferki w stashu się powiększały. Celowo napisałem SC trade bo problem o którym piszecie występuje tylko na tym trybie
  • Odpowiedz
swoją drogą impending doom leveling jest op, od 39 lvl wszytko na hita do końca kampanii,

@tofian: levelowałem drugą postać light radius wanderem, miałem 250k tooltips DPS jakoś na 40 lvlu xDDD
  • Odpowiedz
@tofian: problem w poe jest taki ze za szybko robi sie dobry build ktory robi 95% kontentu, za duzo sie zarabia na grinderskich rzeczach typu harvest, k---a 2div na lajcie co mape to no jest chore jak gralem lige sentinel to jakos wolniej to wszystko dzialalo chyba
  • Odpowiedz