Aktywne Wpisy

cult_of_luna +93
#wykop40plus
Jak kurła 40?
Czterdzieści to miał Wokulski stary dziad, albo Ryszard Ochódzki, albo Homer Simpson! (ಠ‸ಠ)
Jak kurła 40?
Czterdzieści to miał Wokulski stary dziad, albo Ryszard Ochódzki, albo Homer Simpson! (ಠ‸ಠ)
źródło: Bez nazwy
Pobierz
Matylda_Megara +264
Znowu przyszłam się chwalić i to bardzo! Więc pijcie ze mną kompot.
1. Po 10 latach opieki, wychowywania, kochania, wstawania w nocy, tulenia i utrzymywania nieswojego (prawnie) dziecka - zostałam w końcu mamą mojego pasierba. Zostanę wpisana do aktu urodzenia, będe miała wszelkie prawa i obowiązki wynikające z tego. Boli mnie tylko, że dopiero po 10 latach matka biologiczna ustąpiła w swej zawziętości i złośliwości. Od wczoraj cała się trzęsę z emocji.
1. Po 10 latach opieki, wychowywania, kochania, wstawania w nocy, tulenia i utrzymywania nieswojego (prawnie) dziecka - zostałam w końcu mamą mojego pasierba. Zostanę wpisana do aktu urodzenia, będe miała wszelkie prawa i obowiązki wynikające z tego. Boli mnie tylko, że dopiero po 10 latach matka biologiczna ustąpiła w swej zawziętości i złośliwości. Od wczoraj cała się trzęsę z emocji.

A co wam w nim wyszło?
#gry #gaming #giereczki #pcmasterrace #yetiograch #gruparatowaniapoziomu #psychologia #ciekawostki
Troche ciezko, by cokolwiek innego wyszlo jak gralem e-sportowo i w singlach platynuje challenge. Ale troche jednowymiarowe wyniki, bo mozna sie bylo na innych rzeczach skupic.
No, w twoim przypadku trochę przewidywalne były wyniki.
A co do samej metodologii, to wiem, że to turbo-lichy argument, ale zaletą modelu z tej strony jest przede wszystkim to, że nikt dotąd nie wymyślił niczego bardziej skrupulatnie analizującego zachowania w grze :/