Aktywne Wpisy

ly000 +70
Próbuję zrozumieć co takiego ludzie widzą w typowym nowym budownictwie i nie rozumiem tego. Tak, tak, niech sobie każdy buduje i mieszka gdzie chce, no ale zebrało mi się na narzekanie.
Ludzie w szczerym polu budują domki wielkości mojego garażu w kształcie czegoś, co kiedyś można było nazwać domkiem letniskowym i jeszcze nagrywają filmiki na youtube jacy to znawcy budownictwa są i jakie to doświadczenie mają, bo wybudowali domek 90-120 m2.
Czy
Ludzie w szczerym polu budują domki wielkości mojego garażu w kształcie czegoś, co kiedyś można było nazwać domkiem letniskowym i jeszcze nagrywają filmiki na youtube jacy to znawcy budownictwa są i jakie to doświadczenie mają, bo wybudowali domek 90-120 m2.
Czy
źródło: image
Pobierz
mlody_sarmata_ +236
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

Przy okazji, mogę polecić skrypt, który polecił mi @assninja, który faktycznie wcześniej potrafi pokazać VIN, niż sama strona czy aplikacja Tesli. Jak pytałem o ofertę ubezpieczenia u innej firmy, niż sugerowanej przez leasingodawcę, to powiedzieli, że będą mi mogli przedstawić dopiero jak będę miał VIN, więc to trochę przyśpiesza :)
#tesla
źródło: jest_vin
Pobierz@anonimowy_programista: jeszcze nie, obserwuj skrypt jak się odometer zmieni :) potem obserwuj jak jeżdżą nim po parkingu xD
u mnie 30 -> 0.42 - 0.48 - 0.52 - 1.42 - 1.80 i tak stoi obecnie. A pani w Tesli mowila że u nich są z 5 km na liczniku
@assninja: nie wiem, czy przypadkiem w Berlinie już też auta nie jeżdżą same z fabryki na parking. Straciłem rachubę, w których lokalizacjach to już wprowadzili.
@assninja Tak, w Berlinie już też same jeżdżą po parkingu.
@assninja: Elon steruje tym z sypialni na pewno.
Ja właśnie odkryłem (wcześniej tego nie widziałem), że pojawił mi się już link referencyjny :)