Wpis z mikrobloga

Dostałem VIN! Jaram się. To chyba w praktyce oznacza, że auto zostało już wyprodukowane(?), albo że zaczęli je produkować(?).

Przy okazji, mogę polecić skrypt, który polecił mi @assninja, który faktycznie wcześniej potrafi pokazać VIN, niż sama strona czy aplikacja Tesli. Jak pytałem o ofertę ubezpieczenia u innej firmy, niż sugerowanej przez leasingodawcę, to powiedzieli, że będą mi mogli przedstawić dopiero jak będę miał VIN, więc to trochę przyśpiesza :)

#tesla
anonimowy_programista - Dostałem VIN! Jaram się. To chyba w praktyce oznacza, że auto...

źródło: jest_vin

Pobierz
anonimowy_programista - Dostałem VIN! Jaram się. To chyba w praktyce oznacza, że auto...
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

że auto zostało już wyprodukowane(?)

@anonimowy_programista: jeszcze nie, obserwuj skrypt jak się odometer zmieni :) potem obserwuj jak jeżdżą nim po parkingu xD

u mnie 30 -> 0.42 - 0.48 - 0.52 - 1.42 - 1.80 i tak stoi obecnie. A pani w Tesli mowila że u nich są z 5 km na liczniku
  • Odpowiedz
  • 0
@anonimowy_programista: Jaki miałem podany czas realizacji w momencie zamawiania? Pytam, bo zastanawiam się czy uda się jeszcze zdążyć z dofinansowaniem. Nie chciałbym ryzykować jeżeli realizacja byłaby styczeń-luty.
  • Odpowiedz