Aktywne Wpisy

nie_umiem_inwestowac +580
źródło: 1000005415
Pobierz
sesa_sebix +20
Ktoś mi strzelił w okno z wiatrówki ( ͡° ʖ̯ ͡°) byłem w kamienicy naprzeciwko i niby nie ma nikogo takiego kto by mógł to zrobić. Odwiedziłem prawie wszystkie mieszkania i nikt nic nie nawet czy ktoś wgl ma wiatrówkę, większość ludzi wydała się normalna. Da się wymienić samą szybe w takim oknie czy trzeba całe nowe okno?
#patologiazmiasta
#patologiazmiasta
źródło: IMG_7049
Pobierz

źródło: 123 (22)
Pobierzkrytyka jest akurat zasadna tylko nie w takiej liczbie xD. kazdy zdaje sobie sprawe, ze remake na
To tylko tanie granie na emocjach pod publike widowni spragnionej chleba i pseudoludologicznych igrzysk j-----a kazdej nowe czy starej "nowej" gry. To takie rzucanie gownem w sciane, bo cos sie zawsze przyklei. Najmniejszy nawet pretekst - juz abstrahujac od jakosci tego rimejku
@okfmale Ja gram w Goticzka bo lubie ten świat, ten klimat, atmosfere, na swój sposób żywy świat oraz masa ludzi tak ma, tak samo jak są ludzie co do dzisiaj grają w Herosy 3 czy diablo 2 i to nie kwestia nostalgii.
Najlepszym podsumowaniem niech będzie fakt, że zablokowano wszelakie wspominki o tym 'przestępcy, który został skazany' - cytuję gościa odpowiedzialnego za zarządzanie społecznością w Alkimii ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Grafika nie za bardzo poprawiona, wiadomo ze wiecej trojkatow na model ale tekstury nie bardzo odswiezone. Troche za duzo refleksow jak w trojce. I dalej to drewniane sterowanie xD
źródło: image
Pobierz