✨️ Jak zdobyć numer dziewczyny w paszarni?Ⓘ Potrzebuje sie poradzic specjalistow z wykopu bo sam nie mam doswiadczenia w tych sprawach. Jest paszarnia do ktorej chodze zamawiac jedzenie na wynos, powiedzmy raz czy dwa w miesiacu tam jestem. Sprzedaje tam dziewczyna ktora mi sie podoba, zwykle przy ladzie jest tez druga dziewczyna, jej kolezanka. Czesto cos zagaduje, troche posmieszkujemy, odbieram zamowienie i tyle. No i teraz sytuacja wyglada tak, ze chcialbym jakos sprobowac wyciagnac numer od tej pierwszej ale tak zeby nie zrobic jej siary przy innych klientach i kolezance, ktora moglaby byc z tych cockblockerek „she is not interested” (chociaz chyba ta druga ma chlopa wiec moze nie bedzie zazdrosna).
Mam jeszcze jedna warpliwosc, ze ona moze byc taka mila i rozmowna bo zwyczajnie chce dostac tipa a nawet jej sie nie podobam (jej poprzedniczka, rowniez ladna byla tak samo mila i rozmowna (ja nigdy nie zaczynalem)). Nawet smieszkowaly na ten temat ostatnio ze mna ale szczerze to az ciezko byloby mi uwierzyc zeby az tak bo nigdzie w zadnej knajpie tak nie mam. Chyba dopoki nie sprobuje to sie nie dowiem
Do celu. Mam tutaj kilka opcji: 1. Wyczekiwac az bedzie sama i wtefy zapytac. Niestety ta opcja jest malo prawdopodobna, tyle co tam chodze i zawsze ktos tam jest obok 2. Zagadac przy kolezance. Tej opcji sie najbardziej boje i laska moze sie wystraszyc xD 3. Zostawic jej karteczke przed wyjsciem z numerem do mnie i jakas (nie)smieszna notatka w stylu „Nie chcialem Ci robic siary przy kolezance i klientach, napisz jakbys chciala sie lepiej poznac. 0700880774. Anon.” Opcja dla mnie preferowana bo najmniej stresujaca. 4. Zadzwonic na telefon do zamowien lub wyslac tam SMS. Na 80% to ona go odbiera
Licze sie z tym ze w wypadku niepowodzenia bedzie troche pszypau tam chodzic ale i tak mam sraki po tym jedzeniu wiec zadna strata, niczym nie ryzykuje. Sory za glupie pytanie ale mam dopiero 36 lat i srednio ogarniam takie rzeczy.
zagadać przy koleżance, rozwiać watpliwości raz i skutecznie to czy jest obok koleżanka czy nie ma mniejsze znaczenie od tego jakie ty robisz na niej wrażenie jeżeli widzi w tobie potencjał, to nawet jeżeli masz rację, że obecność koleżanki wymusi na niej "NIE" to będzie myślała i szukała sposobu żeby to jednak odkręcić jeżeli nie widzi w tobie potencjału, to z koleżanką czy bez, po co jej to żeby jakiś goguś do
jeżeli ona nie wykonuje kroków w twoją stronę, jeżeli sama do tej pory nie poprosiła ciebie o kontakt, to nic z tego nie będzie, jesteś orbiterem-zabawiaczem i nim pozostaniesz
@gorobei: chłopie, większośc kobiet nie wykona żadnych konkretnych kroków z proszeniem o kontakt, choćby sam Henry Cavill tam przyszedł największy poziom aprobaty o którym OP może marzyć to w czasie rozmowy spojrzeć jej w oczy, trochę przytrzymać wzrok, przedłużyć to i
@mirko_anonim: Tylko 1 ewentualnie 2. 3 i 4 creepy i cringe'owe. Zobaczysz od razu po słowach, jej wyrazie twarzy czy jest zainteresowana. Chociaż nie liczyłbym, że młoda, ładna i fajna dziewczyna jest sama. Nie ma takiej opcji IMO.
One nie wykonują żadnych ruchów, nawet jak jesteś pewien na 100%, że na Ciebie leci. Baby to tchórze.
@Shagal: ale z drugiej strony odsiewa to ludzi przekonanych o tym że dobrze wyglądają, ale nie przejawiają inicjatywy, od tych mitycznych zakolaków manletów którzy spotykają się z modelkami do rzadkości należą takie opowieści że "mój mąż był tak nieśmiały że patrzył na mnie z daleka i wstydził się podejść, więc po kilku
@mirko_anonim: zapytaj czy ty jako stały klient, mógłbyś złożyć zamówienie telefonicznie żeby było szybciej bo czasami sie spieszysz czy coś tam bla,bla,bla, przez numer firmowy a jeszcze lepiej prywatny( ͡°͜ʖ͡°) No i zobaczysz który dostaniesz i nie będzie przypału nawet przy jej koleżance
zapytaj czy ty jako stały klient, mógłbyś złożyć zamówienie telefonicznie żeby było szybciej bo czasami sie spieszysz czy coś tam bla,bla,bla, przez numer firmowy a jeszcze lepiej prywatny( ͡°͜ʖ͡°)
No i zobaczysz który dostaniesz i nie będzie przypału nawet przy jej koleżance
@MarkDickenberg: imo średni pretekst, bo to chyba oczywiste, że można złożyć zamówienie telefonicznie, a numer firmowy można łatwo znaleźć w necie. W takiej sytuacji da mu co najwyżej ulotkę (
@LeVentLeCri: nie chodzi o to żeby złożyć zamówienie, tylko żeby dziewczyna zrozumiała, a zawsze można ściemnić że na firmowy ciężko się dodzwonić. A jak będzie kazała np w tej chwili spróbować zadzwonić na firmowy to lepiej dać sobie spokój
@MarkDickenberg: rozumiem, ale wg mnie lepiej zapytać wprost. Chłop ma 36 lat i bywa tam dość często - dziewczyna będzie go bardziej szanowała, jeśli nie będzie bawił się w podchody jak z komedii romantycznych. Zapytanie o prywatny numer telefonu w celu umówienia się jest mniej creepy niż jakieś bajeczki z oczywistym podtekstem i daje gwarancję jasnej odpowiedzi.
@mirko_anonim: Jeśli będziesz robić podchody jak oferma to cię oleje. Wysyłanie smsów na numer firmowy? Serio? Po prostu zagadaj jak człowiek. Może i nawet lepiej przy wszystkich. Możesz zostawić nr telefonu na serwetce i zapytać czy nie miałaby ochoty pośmieszkować po robocie przy kawie. Wtedy nie będzie miała problemu, że musi ci odpowiedzieć przy koleżankach. Jeśli: - tak - profit - nie - mówisz że przynajmniej zostaje ci smaczne jedzenie.
@mirko_anonim sama nie mam jaj, żeby zagadywać do ludzi, których uważam za atrakcyjnych, więc wybrałabym opcje 3 lub 4. Ale patrząc z perspektywy babskiej to zawsze imponuje mi jak ktoś wprost podbija i proponuje kawę czy coś tam - w tym wypadku nawet jak odmówi to raczej w miłym tonie, a zaplusujesz pewnością siebie. Tylko nie zaczynaj od jakichś creepy tekstów na podryw czy komplementów na siłę, bo to bez mordy
✨️ Autor wpisu (OP): @gorobei no nie wiem jakie kroki ma wykonać dziewczyna, która tam pracuje. To że ze mną na takim poziomie śmieszkuje to chyba już dość spory krok. Widziałem ją 2 albo 3 raz, to raczej nie jest normalne że dziewczyna pracująca i pewnie chcąca zachować pozory profesjonalizmu prosi o kontakt do klienta. No ale nie wiem, tak jak mówiłem, nie znam się. @heniek_8 ale czy zagadanie przy
ostrożny-lider-48: Nic konkretnego nie robić tylko zagadac, rzucić żartem, spojrzeć głęboko w oczy i niskim głosem powiedzieć czy Ci Da numer bo potrzebujesz prywatnie o coś zapytać. (Nie tlumacz o co, bo nie musisz). Jak ona cokolwiek myśli o Tobie to ja to zainteresuje (o co), a jak nie to nie bój się, coś wymyśli i Cię spali. Zdarza się najlepszym
ale czy zagadanie przy koleżance rozwieje cokolwiek? Co jeżeli ta spanikuje i odmówi, mimo że chciałaby? Nawet jak będzie chciała okręcić to jest to ryzyko, że nie odkręci bo nie ma do mnie kontaktu
@mirko_anonim: co ma być to będzie, jeśli jej zależy to jak nie ma kontaktu to przecież będziesz tam przychodził i zobaczysz czy sprawia wrażenie że chce mieć kontakt czy nie
Wydaje mi się, że zagadanie wypadnie po prostu lepiej niż pisanie liścików typu kcesz ze mnom chodzić? Odp ważne ( ͡°͜ʖ͡°) Śmieszkuję sobie trochę, ale czy nie wolisz przekonać się od razu, czy ona jest jakkolwiek zainteresowana lub w ogóle stanu wolnego, zamiast czekać na kontakt i być może się nie doczekać?
pamiętaj że kobiety premiują odwagę i bezpośredniość, jeżeli zbyt długo będziesz wysyłał sygnały że chciałbyś ale się boisz to zostaniesz spisany na straty
@heniek_8 szczerze to nie interesuja mnie dziewczyny, ktore w ten sposob by postepowaly. Jak leci na dynamiczniakow i pajacow to dla mnie red flag, powinna mnie akceptować takiego jakiego jestem - nieśmiałego. Ale coś trzeba poczynić, trochę słabo że sama nie wyszła z
Potrzebuje sie poradzic specjalistow z wykopu bo sam nie mam doswiadczenia w tych sprawach. Jest paszarnia do ktorej chodze zamawiac jedzenie na wynos, powiedzmy raz czy dwa w miesiacu tam jestem. Sprzedaje tam dziewczyna ktora mi sie podoba, zwykle przy ladzie jest tez druga dziewczyna, jej kolezanka. Czesto cos zagaduje, troche posmieszkujemy, odbieram zamowienie i tyle. No i teraz sytuacja wyglada tak, ze chcialbym jakos sprobowac wyciagnac numer od tej pierwszej ale tak zeby nie zrobic jej siary przy innych klientach i kolezance, ktora moglaby byc z tych cockblockerek „she is not interested” (chociaz chyba ta druga ma chlopa wiec moze nie bedzie zazdrosna).
Mam jeszcze jedna warpliwosc, ze ona moze byc taka mila i rozmowna bo zwyczajnie chce dostac tipa a nawet jej sie nie podobam (jej poprzedniczka, rowniez ladna byla tak samo mila i rozmowna (ja nigdy nie zaczynalem)). Nawet smieszkowaly na ten temat ostatnio ze mna ale szczerze to az ciezko byloby mi uwierzyc zeby az tak bo nigdzie w zadnej knajpie tak nie mam. Chyba dopoki nie sprobuje to sie nie dowiem
Do celu. Mam tutaj kilka opcji:
1. Wyczekiwac az bedzie sama i wtefy zapytac. Niestety ta opcja jest malo prawdopodobna, tyle co tam chodze i zawsze ktos tam jest obok
2. Zagadac przy kolezance. Tej opcji sie najbardziej boje i laska moze sie wystraszyc xD
3. Zostawic jej karteczke przed wyjsciem z numerem do mnie i jakas (nie)smieszna notatka w stylu „Nie chcialem Ci robic siary przy kolezance i klientach, napisz jakbys chciala sie lepiej poznac. 0700880774. Anon.” Opcja dla mnie preferowana bo najmniej stresujaca.
4. Zadzwonic na telefon do zamowien lub wyslac tam SMS. Na 80% to ona go odbiera
Licze sie z tym ze w wypadku niepowodzenia bedzie troche pszypau tam chodzic ale i tak mam sraki po tym jedzeniu wiec zadna strata, niczym nie ryzykuje. Sory za glupie pytanie ale mam dopiero 36 lat i srednio ogarniam takie rzeczy.
#zwiazki #podrywajzwykopem
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Dipolarny
🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt
Ktora opcja
to czy jest obok koleżanka czy nie ma mniejsze znaczenie od tego jakie ty robisz na niej wrażenie
jeżeli widzi w tobie potencjał, to nawet jeżeli masz rację, że obecność koleżanki wymusi na niej "NIE" to będzie myślała i szukała sposobu żeby to jednak odkręcić
jeżeli nie widzi w tobie potencjału, to z koleżanką czy bez, po co jej to żeby jakiś goguś do
@gorobei: chłopie, większośc kobiet nie wykona żadnych konkretnych kroków z proszeniem o kontakt, choćby sam Henry Cavill tam przyszedł
największy poziom aprobaty o którym OP może marzyć to w czasie rozmowy spojrzeć jej w oczy, trochę przytrzymać wzrok, przedłużyć to i
@Shagal: ale z drugiej strony odsiewa to ludzi przekonanych o tym że dobrze wyglądają, ale nie przejawiają inicjatywy,
od tych mitycznych zakolaków manletów którzy spotykają się z modelkami
do rzadkości należą takie opowieści że "mój mąż był tak nieśmiały że patrzył na mnie z daleka i wstydził się podejść, więc po kilku
No i zobaczysz który dostaniesz i nie będzie przypału nawet przy jej koleżance
@MarkDickenberg: imo średni pretekst, bo to chyba oczywiste, że można złożyć zamówienie telefonicznie, a numer firmowy można łatwo znaleźć w necie. W takiej sytuacji da mu co najwyżej ulotkę (
Po prostu zagadaj jak człowiek. Może i nawet lepiej przy wszystkich. Możesz zostawić nr telefonu na serwetce i zapytać czy nie miałaby ochoty pośmieszkować po robocie przy kawie. Wtedy nie będzie miała problemu, że musi ci odpowiedzieć przy koleżankach.
Jeśli:
- tak - profit
- nie - mówisz że przynajmniej zostaje ci smaczne jedzenie.
@heniek_8 ale czy zagadanie przy
Jak ona Cię nie podnieca i nie umiesz mieć przy
@mirko_anonim: co ma być to będzie, jeśli jej zależy to jak nie ma kontaktu to przecież będziesz tam przychodził i zobaczysz czy sprawia wrażenie że chce mieć kontakt czy nie
w sumie przeciez nie mówię że
Wydaje mi się, że zagadanie wypadnie po prostu lepiej niż pisanie liścików typu kcesz ze mnom chodzić? Odp ważne ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Śmieszkuję sobie trochę, ale czy nie wolisz przekonać się od razu, czy ona jest jakkolwiek zainteresowana lub w ogóle stanu wolnego, zamiast czekać na kontakt i być może się nie doczekać?
Ale zrób, co uważasz za słuszne. Sam wiesz
@heniek_8 szczerze to nie interesuja mnie dziewczyny, ktore w ten sposob by postepowaly. Jak leci na dynamiczniakow i pajacow to dla mnie red flag, powinna mnie akceptować takiego jakiego jestem - nieśmiałego. Ale coś trzeba poczynić, trochę słabo że sama nie wyszła z