Aktywne Wpisy

Clefairy +34
Tak widzę ludzi co mają ból d--y o brak gier na przestarzałych płytach - sfrustrowani 35-40 latkowie, którzy aby poczuć, że coś posiadają muszą to sobie wcisnąć na zapomnianą zakurzoną półkę.
Sam swego czasu kolekcjonowałem gry, ale po dłuższym czasie doszedłem do wniosku, że jest to bezsensowne. Do tych gier i tak się NIE WRACA, co najwyżej kupuje się za 30 zł na promocji odświeżoną wersję jakiejś produkcji i ogrywa na luzie na
Sam swego czasu kolekcjonowałem gry, ale po dłuższym czasie doszedłem do wniosku, że jest to bezsensowne. Do tych gier i tak się NIE WRACA, co najwyżej kupuje się za 30 zł na promocji odświeżoną wersję jakiejś produkcji i ogrywa na luzie na
źródło: 5851
Pobierz
elena-mary +424

To musi być wybitnie zachlana familia.
@ATAT-2: moim zdaniem wystarczyloby gdybyś powiedział że zapraszasz na kawę, ale zrobisz jak tam chcesz
@heniek_8: Oczywiście ale jedynie to podkreśla patologię panującą w Polsce. W życiu do głowy mi nie przeszło żeby zapraszając rodzinę na wigilię musieć ogłaszac, że będzie bezalkoholowa.
@ATAT-2:
mówię o przykładowym wujku Januszu który lubi pić w święta i nie zamierzam go umoralniać tylko jasno określać sytuację
może on mi odpowiedzieć na takie zaproszenie "a wiesz co, chyba wpadnę do siostry i szwagra, dawno się z nimi nie widziałem, dziękuję za zaproszenie" - i nie przyjdzie do mnie, jest win -
@heniek_8: ponownie potwierdzasz to o czym piszę
@ATAT-2: już się chyba zapętliliśmy
bierz flaszkę i wpadaj na wigilię to sobie wszystko wyjaśnimy