Wpis z mikrobloga

Musze do domu sprawić sobie drukarkę z kolorem. Wydruków obecnie będzie całkiem sporo bo student w domu oraz 10 latek w szkole. Chciałbym coś na tzw. dolewki, z opcja samoczyszczenia co jakiś czas gdy urządzenie jest wpięte do sieci, wifi a co za tym idzie wygodne drukowanie z telefonu. Na oku mam, brother t420w t425w t426w i trochę droższa t525w czy one się w zasadzie czymś różnią? Jest jeszcze epson l3270 lub l3271. A może ktoś poradzi coś innego, tak do 800zł? Może @drtusz coś pomoże?
#drukarki #komputery #technologia
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@prawdziwyjanuszbiznesu Ja mam Brother T425W i jestem bardzo zadowolona. Jest bardzo wydajna- mam ją juz z 3 lata a tylko raz dolewałam tusze XD Trzeba tylko na początku dobre ustawienia sobie ustawić bo źle ustawienia dadzą złą jakość wydruku
  • Odpowiedz
Cześć. Brother to dobry kierunek, a drukarka z systemem CISS na pewno dobrze Ci się sprawdzi. Masz wygodne uzupełnianie i dostępność zamienników. Przede wszystkim zwróć uwagę na to jak będzie drukarka wykorzystywana. @michalek510 dobrze radzi, tak samo jeśli chodzi o to czy brać Brothera czy Epsona.
  • Odpowiedz
@prawdziwyjanuszbiznesu Dzięki wszystkim za pomoc. W piątek odebrałem ze sklepu, wczoraj uruchomiłem. Druk dwustronny automatyczny (dupleks?) śmiga, AirPrint z Iphona też. Naprawdę jak na pierwszy rzut oka to dobry sprzęt. W zestawie dwie butelki czarnego tuszu i jeden komplet koloru. Startowe tusze mają starczyć do 15 tysięcy czarnych wydruków i 5 tysięcy kolorowych. Drukarka podłączona po wifi w chacie. Wyświetlacz mono na jedna linie ale jednak lepiej gdy jest jak go
  • Odpowiedz