Wpis z mikrobloga

Krajowe towarzytwo autyzmu wymaga wypełnienia 10 tron kwetioniariuza, wielu rzeczy nie wiem, więc wzytkiego nie uzupełnię, a matki nie chce w to miezać.

Mam pytania, bo zbieram ię od dłużzego czau już wybrać... Był kto, robił, długo ię czeka, ile płaci? Jak to ogólnie wygląda? Tet woją drogą, ale zapewne to nie takie prote i zybkie, że przychodzę i będzie gotowe.

Nie mam klawiza pod W, więc wybrakowany wpi ( ͡° ͜ʖ ͡°).
#autyzm
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Spy_Duck: potrzebne ci są informacje o wczesnym dzieciństwie, kogoś trzeba w to wmieszać lub uzyskać od niego informacje, to może się okazać niezbędne. Podstawa autyzmu jest to że występował we wczesnym dzieciństwie. Jak masz to też jakieś opinie szkolne z tego okresu. O danej placówce nie wiem, trzebaby spytać na grupie typu "dorośli w spektrum autyzmu" na FB . Standardem jest 2-3 spotkania z tobą 1 z rodzicem (z nim
  • Odpowiedz
  • 0
@Dastamit: Dzięki za odpowiedź, nie brzmi to optymitycznie, bo jedyna ooba, która mnie znizczyła pychicznie, zniczyła mi życie, nigdy ię mną nie intereowała i zawze kwetionowała co mówiłem, to matka, więc tym bardziej wciąganie jej w te prawy mija ię z celem, jeli ona by cokolwiek prawdziwego powiedziała, co jet mocno wątpliwe. Nigdy nie mogłem na niej polegać, nawet w najbardziej błahej ytuacji. Nikogo innego poza nią nie ma, jak
  • Odpowiedz
  • 0
@Dastamit: Dla mnie, bo przywilei i korzyci z tego nie ma żadnych w tym finanowych, ale pewnie by co dało, gdybym chciał działać w kierunku pychologiczno-pychiatrycznym. Wtedy byłby to kolejny element układanki, który by wiele wyjanił i można by pewnie jakie działania ukierunkować.
  • Odpowiedz
@Spy_Duck: to możesz iść i tak i przedstawić sytuację wtedy nawet i bez tego otrzymasz informację że objawy z teraz wskazują że masz ale nie można jednoznacznie stwierdzić i wydać diagnozy przez brak info z dzieciństwa itp.
  • Odpowiedz