Aktywne Wpisy

karolina-oska +79
#rolnikszukazony
To straszne jak większość chłopów na tym targu w ogóle nie rozumie Karoliny od Rolanda....
Chłop na każdym spotkaniu się na nia patrzy i uśmiecha. Wyżyny jego możliwości rozmowy z kobietą to opracowanie planu przeprowadzki i ślubu za rok.
Karolina widze że nie idzie do łba mu nic przełożyć więc pisze list żeby typo przeczytał w samotności i sie zastanowił.
Ona czuje się jak ładny przedmiot do patrzenia, bo typ nie pyta
To straszne jak większość chłopów na tym targu w ogóle nie rozumie Karoliny od Rolanda....
Chłop na każdym spotkaniu się na nia patrzy i uśmiecha. Wyżyny jego możliwości rozmowy z kobietą to opracowanie planu przeprowadzki i ślubu za rok.
Karolina widze że nie idzie do łba mu nic przełożyć więc pisze list żeby typo przeczytał w samotności i sie zastanowił.
Ona czuje się jak ładny przedmiot do patrzenia, bo typ nie pyta

bArrek +168
Do j-----j pracy jutro

z ciekawości Robercik ma jakąś szanse wybronienia się z tej całej ch*&owej akcji? xd
istnieje jakiś sposób?
Ja sobie go obejrzę dla chillu po robocie, żeby się pośmiać i odkleić (podobnie jak poczytanie tagu famemma).
Jak chcę posłuchać czegoś ciekawego to odpalę P.Cielbiasia albo @radioparanormalium lub ewentualnie Gortiego, a odbiorcy RB to
Niektóre tematy ciekawe, ale w sumie są już znane od lat bo wszystko o czym on pitoli to i było w programach typu "Nie do
To był komp w fundacji, ktoś inny był na nim zalogowany na swoim koncie, nie Robert. Tak to znajomy RB pisze te komentarze ale RB nie ma na to wpływu co jego kumpel pisze. Że go wspiera to nie zbrodnia a RB nie ma z tym nic wspólnego. Kurtyna
@Adom007: Zamknąć oczy, nie reagować, nie przejmować się. Jak ktoś zapyta zmienić temat.
@RB514: Chłopie, pierwszy wywiad po tej aferze to ma murowane grube zasięgi. Pewnie milion lekko pęknie. On już tam pewnie pod spodem umowe negocjuje z wybranymi youtuberami i jestem przekonany,