Wpis z mikrobloga

#bernatowicz #ufo
z ciekawości Robercik ma jakąś szanse wybronienia się z tej całej ch*&owej akcji? xd
istnieje jakiś sposób?
  • 21
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Adom007: ezoteryczne grażyny i tak będą za nim .. imho to jest tak zatwardziała sekta, że taki odbiorca zleje wszystko i uwierzy we wszystko. Nikt świadomy i ogarnięty raczej nie jest jego true słuchaczem.

Ja sobie go obejrzę dla chillu po robocie, żeby się pośmiać i odkleić (podobnie jak poczytanie tagu famemma).

Jak chcę posłuchać czegoś ciekawego to odpalę P.Cielbiasia albo @radioparanormalium lub ewentualnie Gortiego, a odbiorcy RB to
  • Odpowiedz
@Adom007: Wątpię, teraz te wywiady przeprowadzane są przez stojaki na mikrofon, które boją się skonfrontować z gościem. No i też Berni można wymagać przed takim spotkaniem jakiegoś skryptu z pytaniami jakie padną.
  • Odpowiedz
@valarr: Myślałem, że nagle znikną wszelkie wywiady albo chociaż straci zaproszenia. Bo to, ze podejmowany nie będzie to wiadomo - zbyt gruba afera, Capcio ją wyciszył od tak, wywalając wszystko co się da, więc do najważniejszego targetu to raczej nie dotrze.
  • Odpowiedz
@zagubionychromosom: Co jest poważnym błędem, bo powinien to zrobić inaczej. przecież znany jest fakt,że jak się zaciera ślady to tym gorzej. Trzeba było zrobić chaos informacyjny, by ukry-ć co jest prawdziwe, a co nie.
  • Odpowiedz
@RB514: ale co się konkretnie stało? Oglądałem jakiś wywiad u Żurnalisty z nim, o ile w pierwszym jakimś starszym mówił ciekawie, to ten ostatni to skakanie po tematach, wszystko "wielka tajemnica, pan mi nie uwierzy panie", albo "to zbyt długi temat żeby w to wchodzić".
Niektóre tematy ciekawe, ale w sumie są już znane od lat bo wszystko o czym on pitoli to i było w programach typu "Nie do
  • Odpowiedz
@Adom007 jest sposób u róbcie screeny bo obstawiam że RB to przeczyta i w to pójdzie.

To był komp w fundacji, ktoś inny był na nim zalogowany na swoim koncie, nie Robert. Tak to znajomy RB pisze te komentarze ale RB nie ma na to wpływu co jego kumpel pisze. Że go wspiera to nie zbrodnia a RB nie ma z tym nic wspólnego. Kurtyna
  • Odpowiedz
Myślałem, że nagle znikną wszelkie wywiady albo chociaż straci zaproszenia. Bo to, ze podejmowany nie będzie to wiadomo - zbyt gruba afera, Capcio ją wyciszył od tak, wywalając wszystko co się da, więc do najważniejszego targetu to raczej nie dotrze.

@RB514: Chłopie, pierwszy wywiad po tej aferze to ma murowane grube zasięgi. Pewnie milion lekko pęknie. On już tam pewnie pod spodem umowe negocjuje z wybranymi youtuberami i jestem przekonany,
  • Odpowiedz