plyty_chodnikowe plyty_chodnikowe przedwczoraj, 15:09:03 via Wykop 20 + @smutny_kojot: ja w prawym dolnym
Piotrek7231 Piotrek7231 przedwczoraj, 15:23:03 via Wykop 3 + Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia... Pokaż treść
smutny_kojot smutny_kojot przedwczoraj, 15:25:08 via Wykop 28 + Poziom lizania się po jajach wystrzelił poza skale@Piotrek7231: W takim razie gdzie na tej skali są wykopki z neuropą? W stratosferze?
Piotrek7231 Piotrek7231 przedwczoraj, 15:33:08 via Wykop 6 + @smutny_kojot: Zawsze można się wybrać na lokalne obchody święta niepodległoci i nie pisać głupich postów.
XanderPLXE XanderPLXE przedwczoraj, 16:13:59 via Wykop 6 + @Piotrek7231: A za co by mu wtedy płacili?
Blaskun Blaskun przedwczoraj, 16:18:54 via Wykop 0 + @smutny_kojot: poziom level trochę powyżej jajetz ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Muko Muko przedwczoraj, 16:58:35 via Wykop 0 + @smutny_kojot: Większość tutaj ludzi uwielbia Famemma i inne gówna więc nic dziwnego, że liczyli, że coś się odwali. Patola no co powiem.
Howsitgoing Howsitgoing przedwczoraj, 20:35:48 via Wykop 0 + Poziom lizania się po jajach wystrzelił poza skale to was zasrany obowiązek, żeby był spokój.@Piotrek7231: W tak ogromnym tlumie zlozonym z roznych ludzi jest to ciezko utrzymać. A jednak sie udaje.
Piotrek7231 Piotrek7231 przedwczoraj, 20:38:07 via Android 0 + @Howsitgoing Kary was trzymają w rydzach to można porównać do lat 90 tych i krok po kroku uszczelnieniano prawo i dlatego zatrzymano bijatyki.
UjogromemGoNazwali UjogromemGoNazwali przedwczoraj, 20:50:58 via Wykop 1 + @smutny_kojot: jak na wykopie tak placza to na reddicie pewno juz sie wychustali xD
Howsitgoing Howsitgoing przedwczoraj, 21:11:29 via Wykop 1 + @Piotrek7231: "was"... normalny ty jesteś? krok po kroku uszczelnieniano prawo i dlatego zatrzymanoPokaż całość
Piotrek7231 Piotrek7231 przedwczoraj, 21:14:04 via Android 0 + @Howsitgoing Napewno tania wymówka cwaniaka albo jesteś moralny albo nie.
Howsitgoing Howsitgoing przedwczoraj, 21:22:12 via Wykop 0 + @Piotrek7231: kto decyduje co jest moralne? To powiem ci ciekawostke. Okolo 2014 na paradzie rownosci we wroclawiu powiedziała wprost, że zakończyli przed sądem ci nie było kontrPokaż całość
Piotrek7231 Piotrek7231 przedwczoraj, 21:24:56 via Android 0 + Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia... Pokaż treść
Howsitgoing Howsitgoing przedwczoraj, 22:44:26 via Wykop 0 + @Piotrek7231: jestem prawicowy. Chodzilo mi o to dzielenie ... "wy", "was" Oczywiscie, ze jest to kazdego obowiazek.Ale też w takim tłumie masz bardzo różnych ludzi, od intelektualistów do patusów. Jako, że ty ewidentnie nie z intelektualistów to nie wiem czy jest sens ci tumanić, przecież nie zrozumiesz czegoś takiego jak prawo dużych liczb.
źródło: absm6a
Pobierz@Piotrek7231: W takim razie gdzie na tej skali są wykopki z neuropą? W stratosferze?
@Piotrek7231:
W tak ogromnym tlumie zlozonym z roznych ludzi jest to ciezko utrzymać. A jednak sie udaje.
"was"... normalny ty jesteś?
kto decyduje co jest moralne?
To powiem ci ciekawostke. Okolo 2014 na paradzie rownosci we wroclawiu powiedziała wprost, że zakończyli przed sądem ci nie było kontr
Oczywiscie, ze jest to kazdego obowiazek.
Ale też w takim tłumie masz bardzo różnych ludzi, od intelektualistów do patusów.
Jako, że ty ewidentnie nie z intelektualistów to nie wiem czy jest sens ci tumanić, przecież nie zrozumiesz czegoś takiego jak prawo dużych liczb.