Wpis z mikrobloga

Pięć głównych, konkretnych powodów, dla których warto mieszkać w Polsce a nie w innym kraju i nawet nie próbujcie tego podważać.
Nawet wyjeżdżając na jakiś urlop za granicę, czy nawet na weekend do Czech czy na Słowację, boli brak tych rzeczy pod ręką, zwłaszcza Żabki xD
#11listopada #polska #takaprawda
Lolenson1888 - Pięć głównych, konkretnych powodów, dla których warto mieszkać w Polsc...

źródło: Zrzut ekranu 2025-11-11 121046

Pobierz
  • 239
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Lolenson1888: znowu walenie konia do blika bo nie wymysleliscie przez 30 lat bezposrednich przelewow xd inpost jest za granica, zabka to drogie gowno ktore mozna zastapic kazdym sklepem na rogu, mobywatel tez na c--j mi jak w uk 7 lat zyje i w zyciu nie bylem w zadnym urzedzie bo wszystko robisz przez internet. I jak dojade tez zbedne bo w normalnym kraju samochod jest dostepny dla kazdego. Walcie konia
  • Odpowiedz
@Kiedys_Mialem_Fejm Narzekający na Żabkę patrzą tylko na ceny. A tymczasem tam jest wiele produktów, które są tylko tam. Nawet choćby takie dania gotowe do mikrofali tam mają kilkanaście rodzajów, a w innych sklepach głównie schabowy, mielony i tyle.
  • Odpowiedz
jeden, żeby nie mieszkać:
lista stron moich aplikacji przez 2 lata tylko na jednym portalu. Zero rozmów o pracę. Pensje gówniane z olbrzymim nastawieniem na 'doświadczenie'
Wyczekiwana oferta z amazona-największej firmy na świecie- na obsługę klienta- minimalna plus 100 brutto xd
smallboobslover - jeden, żeby nie mieszkać:
lista stron moich aplikacji przez 2 lata ...

źródło: image

Pobierz
  • Odpowiedz
Nawet choćby takie dania gotowe do mikrofali tam mają kilkanaście rodzajów, a w innych sklepach głównie schabowy, mielony i tyle.

@Wild_Rebel: Nie jem tego syfu więc może to żaden argument dla mnie i narzekających którzy chcieliby zrobić szybkie i tanie zakupy

Od tego kiedyś były sklepy spożywcze¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz
@Lolenson1888: nie no Żabka zajebista. Jedyna sieć która może handlować w niedzielę, ze zbrodniczymi cenami. Ustawowo wynoszono prawdziwy mały handel, pewnie święty zakaz handlu w niedzielę i to że Rydzyk jest udziałowcem żabki nie ma żadnego związku xD
  • Odpowiedz
@Lolenson1888: W 4/5 się zgadzam. Jakby zniknął ten gównosklep, to bym nawet nie zauważył. On jest doceniany tylko przez alkoholików, którzy o dziwnych porach po prostu muszą kupić małpkę.
  • Odpowiedz
a u nas zamówisz w poniedziałek wieczorem a w środę już w paczkomacie jest

@RobertPupica: No nie, po takim czasie to my się już oburzamy, że o dzień za długo szła ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
zamówisz w poniedziałek wieczorem a w środę już w paczkomacie jest

@RobertPupica: chyba na zadupiu. ( ͡° ͜ʖ ͡°) U wielu sprzedawców zamówisz wieczorem i następnego dnia rano już masz.

Ostatnio Amazon rozwalił mi mózg jak zamówiłem w sobotę za dnia (pokazywało dostawę w pon) i w pon do południa już było w paczkomacie. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz