Wpis z mikrobloga

można to bardzo łatwo sprawdzić, wystarczy czasem wyjść z domu, a nie opierać się tylko na telewizyjnych relacjach

@PodniebnyMurzyn: jeśli nie wstydzisz się stać koło troglodytów bijących brawo jak bosak mówi o tym, że ciemieży nas UE to możesz tam iść. Niestety to nie jest impreza dla normalnych ludzi
  • Odpowiedz
@szybki-bill1 jak to dobrze, że mamy takich wspaniałych ludzi jak ty, którzy moja mówić innym kto jest normalny, a kto nie. Już możesz wracać dalej spamować polityką, bo widzę po aktywności, że jesteś na ciężkiej służbie od kilku dni, nie będę zatrzymywał ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@PodniebnyMurzyn: Daruj sobie. I może nie wmawiaj ludziom, że marsz niepodległości jest dla kogoś spoza grona antyunijnych sebów, bo jeszcze ktoś normalny przez Ciebie tam pójdzie i naje się wstydu patrząc na to co się tam wyprawia i stojąc w tym tłumie.
Też kiedyś myślałem że to jest marsz dla wszystkich, ale nie jest i bardzo nad tym ubolewam. Ja się nie czułem dobrze słuchając od organizatorów przesłania anty UE,
  • Odpowiedz
Ja się nie czułem dobrze słuchając od organizatorów przesłania anty UE, bo przyszedłem na Marsz Niepodległości, a nie manifestację polityczną.

@szybki-bill1: akurat w innym mieście, ale tu się mogę zgodzić. Niestety nie zabrakło otoczki politycznej.

ciekawe czy na te marsze chodzi ktos inny procz patologii zerujacej setki w bramach

@cichyyx: zdecydowanie ponad połowa ludzi to nie są kibole, sporo jest dziadków i rodzin z dziećmi
  • Odpowiedz
@cichyyx: To akurat z euro jak Hanna Gronkiewicz zaprosiła ruskich, żeby sobie przemarsz zrobili przez Warszawę. I ruski atakowały Polaków i często potem chowali się za kordonami policji, a Polacy atakowali ruskich.
  • Odpowiedz