@FrizPL_: ja zawsze po sobie czyszczę. Staram się łapać włosy i na czas mycia lądują na ściance prysznica, ale część i tak ląduje w odpływie to potem muszę to wybierać ( ͡°ʖ̯͡°)
@FrizPL_: dzielenie sie obowiazkami domowymi po pół koncza sie kiedy trzeba zanurkowac pod brodzik mordą po kafelkach i rozkrecac syfon chlipczac wode z wlosami z podlogi walczac o oddech
Nie kto ma żonę, tylko kto pozwala sobie wchodzić na głowę?
@Tyrande: To jako kobieta powinnaś wiedzieć najlepiej, ze wy zwykle skupiacie sie na sobie i macie w dupie innych. Z każdą kobieta z jaką mieszkałalem byl ten sam problem. Za czasów studenckich w ogóle mieszkałem raz z 3 laskami. Co miesiac ustalenia wspólne co mozna poprawić we wspólnym zyciu. Temat włosów pod prysznicem
To jako kobieta powinnaś wiedzieć najlepiej, ze wy zwykle skupiacie sie na sobie i macie w dupie innych
@Coopshtyl: Nie wiem, nie mam innego pomysłu na odpisanie na to poza "chyba Ty". Ty sprzątałeś, bo współlokatorkach, a ja sprzątałam łoniaki po współlokatorze pod prysznicem, bo zatkał odpływ i mi odpowiedział "mam to w dupie". (mieszkanie dla studentów 5 babek i on [wnuk właściciela] i tylko z nim był problem) Sprzątałam też kibel jak
@FrizPL_ żart przestaje być śmieszny, jeżeli to ty jesteś człowiekiem zostawiającym włosy w odpływie (╥﹏╥) @murison polecam, jeszcze bardziej wersję metalową z gęstszym oczkiem @dzony77 ostatnio tak zapchałem, że nawet kret nie pomógł. Trzy razy go wsypałem do odpływu. Sprawdzałeś, czy jest faktycznie jakaś różnica między proszkiem, a żelem? Teraz korzystam z pompki, ale jestem jakiś upośledzony i cały czas mam wrażenie, że ta woda
źródło: profil_rozrywkowy-20251108_215840-3393709666
PobierzKażdy żonaty facet to zrozumie. Bardzo prawdziwy mem. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: image
Pobierz¯\(ツ)/¯
źródło: 17628517326438351332396609287224
PobierzNie kto ma żonę, tylko kto pozwala sobie wchodzić na głowę?
Wybieranie kłaków nie należy do przyjemnych rzeczy, ale trudne nie jest - nie chciałabym, żeby ktoś to robił po mnie.
No chyba, że już gdzieś dalej zablokują to wtedy po prostu trzeba kreta lać.
źródło: hd6k9lLaHR0cDovL29jZG4uZXUvaW1hZ2VzL3B1bHNjbXMvTlRVN01EQV8vZWYyMTVkNzExMDczZjVhZTU5NDhjOTU4ZWM1MTljNmUuanBnkpUDAATNARjMnZMFzQlgzQTs3gACoTAHoTEE
Pobierz@Tyrande: To jako kobieta powinnaś wiedzieć najlepiej, ze wy zwykle skupiacie sie na sobie i macie w dupie innych. Z każdą kobieta z jaką mieszkałalem byl ten sam problem. Za czasów studenckich w ogóle mieszkałem raz z 3 laskami. Co miesiac ustalenia wspólne co mozna poprawić we wspólnym zyciu. Temat włosów pod prysznicem
@Coopshtyl: Nie wiem, nie mam innego pomysłu na odpisanie na to poza "chyba Ty".
Ty sprzątałeś, bo współlokatorkach, a ja sprzątałam łoniaki po współlokatorze pod prysznicem, bo zatkał odpływ i mi odpowiedział "mam to w dupie". (mieszkanie dla studentów 5 babek i on [wnuk właściciela] i tylko z nim był problem)
Sprzątałam też kibel jak
@murison polecam, jeszcze bardziej wersję metalową z gęstszym oczkiem
@dzony77 ostatnio tak zapchałem, że nawet kret nie pomógł. Trzy razy go wsypałem do odpływu. Sprawdzałeś, czy jest faktycznie jakaś różnica między proszkiem, a żelem? Teraz korzystam z pompki, ale jestem jakiś upośledzony i cały czas mam wrażenie, że ta woda
źródło: temp_file2592317404310017357
Pobierzhttps://pl.aliexpress.com/w/wholesale-%C5%82apacz-w%C5%82os%C3%B3w.html
źródło: 17628688045593488728289734811304
Pobierz@wunderkapsznik: tylko uważaj, bo jak przesadzisz z pompowaniem to może się syfon rozłączyć.