Wpis z mikrobloga

@donfallo: O k---a, ostatni raz tak „bezstronny” artykuł widziałem, jak bronili Sutryka przed drugą turą wyborów. Osoba dziennikarska która stworzyła ten „artykuł” chyba myśli, że słowo ciałem się stanie ()
  • Odpowiedz
@donfallo: To miasto jest nie do życia. Serio spędziłem tam kupę lat i poza atrakcjami dla turystów nic dobrego w tym mieście się nie dzieje. Komunikacja miejska woła o pomstę do nieba, korki, betonoza i deweloperiada. I zdaję sobie sprawę jakie środowiska robią politykę na odwołaniu prezudenta (gardzę pisowcami, berkovicami i innymi zdrajcami), ale to nie ich wina, że po pozbyciu się niewyrzucalnego Majchra wciśnięto na stanowisko taką melepetę...
  • Odpowiedz
Wykopki z wykopkowej banieczki zapewne nie wiedzą, więc pędzę z wyjaśnieniami. Pan prezydent miasta Kraków wpycha gdzie się tylko da swoich partyjnych znajomków. Konkursy? No są, ale jak wygra ktoś spoza towarzyskiej śmietanki to ich wyniki są anulowane i wybiera się "z palca" właściwe osoby (bez doświadczenia, za to z koneksjami). Grupka lokalnych aktywistów zorganizowała happening pt. "stop epidemii kolesiostwa", przychodząc do sanepidu w strojach rodem z najgorętszego COVIDu, to przychylne media
eduardo-garcia - Wykopki z wykopkowej banieczki zapewne nie wiedzą, więc pędzę z wyja...

źródło: 624013424_1555645486570361_5448894079632855153_n

Pobierz
  • Odpowiedz
@xqwzyts: ja się wykopki mają odnieść do artykułu, skoro ostatnio w Krakowie były w podstawówce na wycieczce szkolnej? Nikt im tam nie powiedział, że od XVI/XVII wieku, stolicą Małopolski był Lwów, a Kraków był prowincjonalną dziurą.
  • Odpowiedz