Wpis z mikrobloga

#rymanowski #szury #polityka #newsweek #bekazprawakow
XDD Rymanowski dzieki błędom dziennikarskim z Panią Profesor, która pokazała swój nieprofesjonalizm w żywieniu, zyskał masę szurów, które łykają cokolwiek co im się powie. Teraz są nagle dwa obozy, które chwalą jego sukces, bo hehe lewacki Newsweek i hehe LEWACKI Tusk się ośmieszył, a to nie prawda xd.
Po prostu suby i wyświetlenia zrobił mu te osoby 50+, które uwielbiają takie durne gadanie o żywieniu i jak pelikan łykają cokolwiek o soi, margarynie i durnych badaniach u znahora. Tutaj, żaden atak prawaków czy lewaków nie był potrzebny.
Nadal mimo wszystko Rymanowski jest problemem, bo on nigdy nir był dobrym dziennikarzem, on do stóp nie sięga Dziubce czy Stankiewiczowi... Ale jakimś cudem ludzie widzą u niego giga chada dziennikarstwa.
  • 18
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@kondzio1950g: @mic_rys Stankiewicz to dla mnie od 2018 jeden z najlepszych dziennikarzy. Praktycznie się nie myli w tym co mówi, ma naprawdę ogromne zaplecze i szeroką wiedzę. Mimo posiadania pewnych informacji weryfikuje je od kilku innych osób, albo je kontrofntuje. Nie wiem co do niego macie
  • Odpowiedz
@GrochenMochen dyskusja: Stankiewicz jest tak samo partyjnym dziennikarzem jak holecka, krasko i reszta durniów. Rymanowski jest dobrym dziennikarzem. Nie przejawia w wywiadach partyjnych skłonności. Zadaje pytanie, dopytuje, nie ocenia. Koniec mojego zdania.
  • Odpowiedz
@GrochenMochen: Odpowiedź newsweeka na szurskie krzyki po okładce z Rymanowskim

https://wykop.pl/wpis/83821141/newsweek-odniosl-sie-do-okladki-z-rymanowskim-dysk
@Zenzowaty +2
Newsweek odniósł się do okładki z Rymanowskim

"Dyskusja o okładce "Newsweeka" dotyka istoty problemu, z którym mierzą się dziś demokracje na całym świecie.
Powstała na zlecenie big pharmy, jest zemstą za wywiad z Donaldem Tuskiem, który Bogdan Rymanowski przeprowadził na finiszu kampanii prezydenckiej, wynika z przerażenia z powodu utraty monopolu
  • Odpowiedz