Aktywne Wpisy

Teuvo +41
odpadła mi taka cześć od opiekacza ale działa nadal czyli było niepoczebne
źródło: temp_file2589944012504588732
PobierzMimo że zbliżam się powoli do 40-stki, nigdy nie korzystałem z ebooków. Ale chyba nadszedł czas. Czy ja dobrze rozumiem, że ceny #ebook w porównaniu z #ksiazki są niewiele niższe i do tego nie będę ich miał na własność? Pierwsza lepsza klasyka w cenie 40 zł za ebook to jakaś przypadek czy ja nie rozumiem idei? Jak do tego podejść racjonalnie, żeby poczytać literaturę piękną, a nie ładować

Zostawię to tutaj, może ktoś potrzebuje dziś wsparcia i nie wie gdzie może się o takie bardziej fachowe zwrócić
Wszystkiego dobrego, Mireczki
źródło: 1000018684
Pobierz@ziomus0812: Masz wybór i nikt za ciebie nie podejmie decyzji. Będziesz miał też świadomość, że jest ktoś, z kim możesz porozmawiać, zanim podejmiesz decyzję. Nikt za tobą nie będzie chodził i cię pilnował całą dobę, gdyż nie jest to możliwe.
W życiu dokonujemy wyborów. Strzelenie sobie w
@a__s: Kilkoro z nas poznało takie sytuacje. Miałem też odzew.
@a__s: no to spoko, że teraz jest szczęśliwy. Jednak
Jak najbardziej jest. Choćby depresja (ale nie tylko) bardzo silnie zniekształca odbiór rzeczywistości, emocji i samego siebie. To nie jest tylko „smutek” czy „przygnębienie”, ale zaburzenie, które wpływa na sposób, w jaki mózg przetwarza informacje, ocenia sytuacje i reaguje
@a__s: no właśnie nie. Każdy, poprzez swoje emocje, inaczej odbiera świat. Chyba tylko w przypadku schizofrenii można powiedzieć, że odbiór rzeczywistości jest zniekształcony, zakłamany, dlatego że schizofrenicy mają halucynacje, słyszą głosy.
W
Komentarz usunięty przez autora Wpisu