Aktywne Wpisy

tesknilam_ +733
Nauczyciele często powtarzali, że w dorosłym życiu będzie nam brakować szkoły i życia bez obowiązków. No i tak powiem szczerze, że już to dorosłe życie, mimo że trudne, jest i tak lepsze dla mnie niż katorga którą przeżywałam w podstawówce czy w LO.
Sztuczne znajomości, codzienny stres którego nie umiem porównać do żadnego innego, prac domowe, no i wiek, w którym inaczej postrzega się rzeczywistość. A Wy jak macie z tym? #
Sztuczne znajomości, codzienny stres którego nie umiem porównać do żadnego innego, prac domowe, no i wiek, w którym inaczej postrzega się rzeczywistość. A Wy jak macie z tym? #

ogurkiszony75 +711
źródło: temp_file6364110403219876580
Pobierz

Zostawię to tutaj, może ktoś potrzebuje dziś wsparcia i nie wie gdzie może się o takie bardziej fachowe zwrócić
Wszystkiego dobrego, Mireczki
źródło: 1000018684
Pobierz@bleton: Jest dobrym duszkiem chcącym nieba przychylić, gdy ktoś jest w potrzebie i potrafiącą dać w pysk draniom.
Przyznaję się bez bicia że tak. Może dlatego, że nie było bez ubrań.
( ͡° ͜ʖ ͡°)
Edit to takie żarciki, ale każdy wie, że jesteś tu jedną z najbardziej pozytywnych osób na tym portalu ;)
@duszenie_zza_plecow: nie wiem co jest śmiesznego w tej sytuacji. To pójście po pomoc, czy do psychologa, czy do psychiatry, czy nawet zadzwonienie na taki telefon jeśli potrzebujemy jest czymś co może komuś pomóc realnie. W przeciwieństwie do siedzenia na wykopie i pisania pod #przegryw
Komentarz usunięty przez autora
( @OloCzarny ) i on też organizował zbiórki różnego rodzaju charytatywne.
tu link- https://atwardowski.pl/kategorie-wpisow/dzialalnosc-charytatywna/
Ps: @moll świetna inicjatywa ,brawo!
źródło: Screenshot 2025-11-11 at 01-57-41 Telefon Zaufania 116 111 bez dofinansowania Ministerstwa Zdrowia. Zrzutka wrocławskiego przedsiębiorcy
Pobierz@powsinogaszszlaja: A, to jest bardzo dobry pomysł. Kiedyś udało nam się wspólnie zrobić taką belkę dla tagu #ptaki, o ile się nie mylę.
I podobna mogłaby być np. na tagu #depresja.
Napiszecie do administracji w tej kwestii?