Wpis z mikrobloga

Jeśli kogoś dziwił wczorajszy zapełniony Mikroblog wpisami o #kiszak (obok tagu #przegryw),
to o tym materiale mowa:
- https://youtu.be/OdLCz2DM_bo

Tutaj wersja oryginalna niepocięta:
- https://www.twitch.tv/videos/2614172140?t=00h49m56s

To jest już śmieszne. Szambo ze wszystkich stron. Znalazł gość nowy sposób na nabijanie sobie widowni dramami.
"Viral Humiliation" takie określenie znalazłem na internecie. Robi gościu gafy, i to jest głównym tematem. Niech sobie dalej robi z siebie ofiarę, to na pewno temat przycichnie.
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@rukh: Na tym etapie już naprawdę nie chce mi się słuchać tego, co Kiszak mówi. Jak zauważają jego własni komentatorzy — z dziewięciu minut materiału potrafi zrobić godzinę. I to za każdym j-----m razem jest ten sam pusty słowotok.

Jak to kiedyś powiedział wielki Polak:

Ja p------ę, k---a, ile jeszcze? Ile jeszcze tego gnoju trzeba przepychać? Hydraulika, hydraulika ze sprężyną, żeby w to g---o wbił i, k---a, kręcił!

Ja na
Buchananczyk - @rukh: Na tym etapie już naprawdę nie chce mi się słuchać tego, co Kis...

źródło: image

Pobierz
  • Odpowiedz
@Buchananczyk >Nie mam żadnego kanału, kariery w internecie nie rozwijam, więc tylko on miałby z tego korzyść
I wtedy powiedziałby, że szanuje swój czas i za taką rozmowę jako pleb się płaci, ale pewnie ciebie nie stać
Przy czym jakbyś był jakimś Oskarkiem czy Ralindelem, których średnio ogarnięty gimnazjalista by zaorał to wtedy no problemo
  • Odpowiedz
Spojrzałem w komentarze, nie zawiodłem się, dupsko wylizane do samej białe kości XDDDDD

Ładnie wytrenowaną armie ma

@M_onk_ee: W miarę normalni ludzie już dawno mają u niego bana.
  • Odpowiedz
@rukh: Ten kolega tez jest srogi, dokladnie tak, ludzie oparli teze agresywnego przez 26min roast a nie przez to ze kiszak jest hipokrytą z kruchym ego i ma podwójne standardy do tego jeszcze jest idealnym przykładem efektu Dunninga-Krugera, co za łebski gość ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Amebka - @rukh: Ten kolega tez jest srogi, dokladnie tak, ludzie oparli teze agresywn...

źródło: image

Pobierz
  • Odpowiedz
@kto-wie-ten-wie32: W sumie, co mu szkodzi. Jego stała publika i tak uznałaby, że „wyjaśnił” rozmówcę. Mógłby sobie jeszcze dorzucić chwytliwy tytuł w stylu: „Kiszak miażdży wykopka”. Poza tym, nigdy nie wiadomo — zawsze istnieje ryzyko, że wyprowadziłby mnie z równowagi i ostatecznie sam bym się zbłaźnił. Imo, taka sytuacja to dla niego czyste win–win.
  • Odpowiedz
@Rv0000: ja już dawno dostałem shadowbana jeszcze przed erą jechania po rumunie za zwykłe zapytanie co do lords of the fallen (głupi ja myślał że tam można pogadać)
  • Odpowiedz