Aktywne Wpisy

nonOfUsAreFree +95
Rozwiążmy to raz na zawsze
#wladcapierscieni
#wladcapierscieni
źródło: 0e0ac0341ec0eb588119b7c97f82f1a4
Pobierz
elgebar +11
polskie gastro to taka patologia, że jeść mi się odechciało. 82 zł za 2 takie porcje w kabarecie (╯°□°)╯︵ ┻━┻ #lublin #gastronomia
źródło: polskiegastro
Pobierz

Typ zbudował sekte, cenzurował, potem wmawiał ze bany dostaja tylko hejterzy/głupki, reszta łykneła te narracje i typ wyrasta na internetowego "Goebbels-a" i wszystko jest git?
Serio temat mnie interesuje czy jeśli mamon czy nawet dis, cenzurowaliby wszystko to efekt były podobny? diss miał o tyle ciężej ze j----i go wszyscy twórcy w lolu, a ta gierka była duża w Polsce więc automatycznie oni byli duzi i poszedl taki snowball, ale still jest to dla mnie p------e ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Bardziej rozpoznawalny jest mamon czy świniojebca niż kiszak, bo mają colabo z najwiekszymi na twitchu i kicku.
Wąsacz siedzi w bańce i ona już się skurczyła do takich rozmarów, ze nawet z maciejczakiem i bonkolem nie gada na streamach.
Jeśli kiszak sie wypowiada o danej grze, p------i głupoty, ktoś mu to wytknie i zostanie ocenzurowany(czyt: ban/shadowban), a reszta poklepie po pleckach ew. sie zgodzi bo sami nie mają wiedzy zeby się wypowiedzieć, to rodzi się przekonanie wśród mas ze
@Amebka: bo nie bylo takiego miejsca w którym można się pożalić że napisałeś coś i dostałeś shadowbana, ale tak szczerze mówiąc pod starymi filmami rumuna jest sporo krytycznych komentarzy które nie są usuniete. Dawniej przechodził komentarz że rock powinien mu napluć w morde a dzisiaj nie możesz napisać że wuchang mu dobrze działał
@AnonimoweLwiatko: przeciez speedrunowal heroes 3 i wowa, zrobil niezliczone hitlesy w soulsach i stworzyl dwie gry projekt szakal oraz skeletal
źródło: 20251109-19:55:04
Pobierz@ActiveekHere: Groźby których nigdy absolutnie nie pokazał i których nigdy nie było widać. W sumie można spokojnie powiedzieć, że to są groźby anegdotyczne ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Słabe/srednie gry dostawały 8/10 jeszcze zanim niby