Aktywne Wpisy

Marcinnx +135
Nic mnie tak nie W-----A jak ludzie, którzy traktują McDonalda jak jakąś j----ą restaurację 5 gwiazdkową.
Patrzę na to i co widzę? Widzę stado baranów, które stoi w kolejce, żeby dać się OGRABIĆ w biały dzień.
Kiedyś to był tani fast food dla studentów. A dzisiaj? Dzisiaj KAŻDY z Was, kto tam idzie, płaci 35-40 złotych za j----y KAWAŁEK TEKTURY zwany bułką i mięso grubości żyletki, które koło krowy nawet nie leżało.
Rozumiecie to?
Patrzę na to i co widzę? Widzę stado baranów, które stoi w kolejce, żeby dać się OGRABIĆ w biały dzień.
Kiedyś to był tani fast food dla studentów. A dzisiaj? Dzisiaj KAŻDY z Was, kto tam idzie, płaci 35-40 złotych za j----y KAWAŁEK TEKTURY zwany bułką i mięso grubości żyletki, które koło krowy nawet nie leżało.
Rozumiecie to?
źródło: obraz
Pobierz
Atreyu +35
Mieszkanie pet friendly - ale zwierzętami jesteście Wy xD
#patodeweloperka #krakow #heheszki #czarnyhumor #nieruchomosci
#patodeweloperka #krakow #heheszki #czarnyhumor #nieruchomosci
źródło: jj32g5ek7ubg1
Pobierz

źródło: 20251109-18:27:25
Pobierzźródło: 20251109-18:31:39
Pobierz@x-xxxxxxx: Mają, kolekcjoner śmiał nagrać kiedyś film a ich kruche ego tego nie wytrzymało.
jak echo dramy zniknie i Kiszak nie s-------i PR'u znowu, bo jednak ciężko by powtórzył to co o-----ł wcześniej o
jedno wielkie siedlisko gadów
źródło: 20251109-18:44:24
Pobierztubka slusznie zauważa, że teraz łatwo kolekcjonerowi czy twórcom innym zgarniać łatwe oklaski za defacto nie ich robotę
co innego jakby ktoś nigdy nie miział się z Kiszakiem i teraz walił ostro jak Pisarski do
Problem z atakowaniem drakuli jest też taki jak ktoś wcześniej wspomniał, ze był momentalny atak jego minionków, już sam quaz sie o tym przekonał
kolekcjoner to jest kolejny zawodnik który uprawia jakieś makiawelizmy z podstawówki które rumun łatwo
@june_of_44: filip dostał to czego chciał, widzowie filipa go ostrzegali przed kiszakiem, ja go ostrzegałem, ludzie z discorda ale on wiedział lepiej to się dowiedział.
do
Ale tak ogólnie jestem zdania, że ciężko jest mieć pretensje do twórców, że nie chcieli wcześniej się taplać w tym bagnie.
Czasami też go w komentarzach skrytykowałem to odpisywał a nie usuwał czy poniżał a to jest dobra cecha.
@tubkas12: symptomatyczne jest to, że lewicowego soyboya można skrytykować, a potężnego ludologa, pogromcy woke i wielkiego przeciwnika cenzury już nie ( ͡° ͜ʖ ͡°)