Wpis z mikrobloga

@tubkas12: prawda jest taka - teraz to ci twórcy mogą się pucować nam, ale gdy było trzeba to ciężko było z nicku wymienić fekalnego władcę piekieł jako kogoś c-------o, pewnie poza wyjątkami było wielkie milczenie przed sytuacją z Aureliuszem, która nie pozostawiła żadnych złudzeń i ciężko to już było przemilczeć
jak echo dramy zniknie i Kiszak nie s-------i PR'u znowu, bo jednak ciężko by powtórzył to co o-----ł wcześniej o
  • Odpowiedz
  • 8
@x-xxxxxxx: kiszka albo zaaif dał kolekcjonerowi bana za biernoagresywny komentarz i kolekcjonerowi się nagle przypominało że kiszak na reakcjach do jego filmów zarabiał hajs mimo że wcześniej zapewniał że w ogóle mu to nie przeszkadza.
  • Odpowiedz
@june_of_44: i ja to rozumiem, dlatego dopiero anonki stąd mogły przesunąć tak zwane okno overtona ( ͡º ͜ʖ͡º) na tyle, by teraz każdy twórca walił bekę z horyzontalności i wertykalności
tubka slusznie zauważa, że teraz łatwo kolekcjonerowi czy twórcom innym zgarniać łatwe oklaski za defacto nie ich robotę
co innego jakby ktoś nigdy nie miział się z Kiszakiem i teraz walił ostro jak Pisarski do
  • Odpowiedz
@tubkas12: Może się po prostu zreflektował? żeby nie było, serio nie bronie, sam go nie oglądam i jest mi totalnie obojętny, ale prawda jest taka ze żeby faktycznie trafić do większej ilości ludzi jaki naprawdę jest ten wąsaty szkodnik, fajnie ze takie osoby też go podszczypują.

Problem z atakowaniem drakuli jest też taki jak ktoś wcześniej wspomniał, ze był momentalny atak jego minionków, już sam quaz sie o tym przekonał
  • Odpowiedz
  • 2
@Amebka: zreflektował się jak mu na tyle zasięgi urosły, że kiszki już tak nie potrzebował a kiszka jest w najgorszym wizerunkowym momencie swojej działalności? Może. Tu już zależy czy wierzysz w ludzi czy nie.
  • Odpowiedz
  • 1
@Amebka: z filipem bez schematu było poniekąd podobnie - po dramie reakcyjnej ich drogi się rozeszły, oficjalnie filip do kiszaka nic nie miał, ale na swoim discordzie go jechał. widzowie kiszaka zinfiltrowali te miejsce porobili screenshoty, wysłali kiszakowi a kiszak zezłomował tak filipa, że bodajże filip go jeszcze później przeprosił (tutaj nie jest w 100% pewny)

kolekcjoner to jest kolejny zawodnik który uprawia jakieś makiawelizmy z podstawówki które rumun łatwo
  • Odpowiedz
@kto-wie-ten-wie32: a niech cisną po nich jak już mogą. Byłem na tym strimie Filipa po tym jak Filip zrobił materiał o cieszeniu się grami w kontrze do wiecznego krytykanctwa, i widziałem co się u niego działo wtedy, mimo że materiał nie był ostry ani atakujący. A sam Kolekcjoner już wcześniej wbijał szpile legoludom, tylko było to bardziej zawoalowane. Zresztą materiał Kolekcjonera o recenzjach bez kończenia gier też pojawił się, zanim
  • Odpowiedz
  • 1
a niech cisną po nich jak już mogą. Byłem na tym strimie Filipa po tym jak Filip zrobił materiał o cieszeniu się grami w kontrze do wiecznego krytykanctwa, i widziałem co się u niego działo wtedy, mimo że materiał nie był ostry ani atakujący.

@june_of_44: filip dostał to czego chciał, widzowie filipa go ostrzegali przed kiszakiem, ja go ostrzegałem, ludzie z discorda ale on wiedział lepiej to się dowiedział.

do
  • Odpowiedz
@tubkas12: Fifi to idealista. Zakładam, że jest zdania, że z każdym da się dogadać. Czasem będzie szedł na przekór w jakąś niepotrzebną narrację, czasem mu się za to oberwie, taki jego urok.
Ale tak ogólnie jestem zdania, że ciężko jest mieć pretensje do twórców, że nie chcieli wcześniej się taplać w tym bagnie.
  • Odpowiedz
  • 1
@june_of_44: filip to idealista prawda ale też pełen sprzeczności (ale to akurat ludzkie). Ja filipa lubię mimo że też przestałem go oglądać. Wole po prostu zagraniczne analizy.

Czasami też go w komentarzach skrytykowałem to odpisywał a nie usuwał czy poniżał a to jest dobra cecha.
  • Odpowiedz
Czasami też go w komentarzach skrytykowałem to odpisywał a nie usuwał czy poniżał a to jest dobra cecha.

@tubkas12: symptomatyczne jest to, że lewicowego soyboya można skrytykować, a potężnego ludologa, pogromcy woke i wielkiego przeciwnika cenzury już nie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz