Aktywne Wpisy
nowszyja +20
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Shyvana +12
Pytanie statystyczne.
Co uczestnicy myślą o prezencie w postaci klocków lego powiązanych z zainteresowaniem danej osoby, gdy niekoniecznie wspominała ona o tym, że lubi klocki. Np zestaw Lego z Władcy pierscieni dla fana władcy pierścieni. Albo zestaw Lego kwiatki dla fanki roślinek.
To spoko personalizacja czy nie? Często dostajemy takie pytanie na pw, czy taki prezent byłby ok.
Wołam najaktywniejszych na tagu
Co uczestnicy myślą o prezencie w postaci klocków lego powiązanych z zainteresowaniem danej osoby, gdy niekoniecznie wspominała ona o tym, że lubi klocki. Np zestaw Lego z Władcy pierscieni dla fana władcy pierścieni. Albo zestaw Lego kwiatki dla fanki roślinek.
To spoko personalizacja czy nie? Często dostajemy takie pytanie na pw, czy taki prezent byłby ok.
Wołam najaktywniejszych na tagu

Sospiro Il Padrino. Interesujący spis nut zachęcił mnie do przetestowania tego zapachu i niestety czuję się mocno rozczarowany. W otwarciu czuć owocowy akord, słodycz i lekką bergamotkę. Oprócz tego można odebrać nieco alkoholowych nut rumu i amaretto, a także coś próbującego imitować czarną porzeczkę. Od początku jest tutaj coś syntetycznego co zupełnie psuje mój odbiór i z czasem ta nuta się uwydatnia. Wychodzi zapach przypominający mi plastik, lub jakąś gumę co mocno psuje kompozycję.
Dalej owoce zanikają, a zamiast tego pojawia się ambrowy i drzewny akord oraz wanilia. Jest też paczula i benzoes, ale poza samym początkiem wiele się nie dzieje i kompozycja się niczym nie wyróżnia. Ponadto jak już wspomniałem mój odbiór zapachu jest mocno syntetyczny. Oczekiwałem soczystej, kwaśnej czarnej porzeczki i wyrazistych alkoholowych nut, a dostałem przeciętnie ułożone i nudne perfumy.
Jak dla mnie profil zapachu jest zdecydowanie damski i nie zgadzam się z rozkładem głosów na fragrze. Kompozycja wieczorowa, na zimniejszy sezon o dobrych parametrach. Podsumowując, perfumy co najwyżej przeciętne, syntetyczne i w cenie, w której można dostać dużo lepsze i naturalniej wybrzmiewające pozycje. Podobieństwo do Side Effect jest nikłe. Ocena końcowa 3.5/10
Zapach 4/10
Projekcja 6.5/10
Żywotność 7/10
Jakość/Cena 2.5/10
pozostałe recki
źródło: IlPadrino
Pobierz