Wpis z mikrobloga

✨️ Jak przygotować się do życia na ulicy?
Hejka, słuchajcie dzisiaj ląduję na ulicy jako osoba obesrana. Co zabrać ze sobą, jakie środki, przedmioty, narzędzia, czy cokolwiek innego prócz dokumentu, telefonu i leków powinienem zabrać za sobą? Pytanie od osoby, która pierwszy raz będzie na ulicy obesrana od stóp do głów.

#przegrywpo30tce #pytanie #kiciochpyta

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Dipolarny

❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników. Wspomóż projekt

• 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: nie wiem, ale pewnie chociaż jakiś śpiwór, jakiś kubek ewentualnie słoik, gazeta taka szara matowa, żeby se nią owijać kończyny i podkładać pod ubrania, w celach odizolowania od zimna.
Kiedyś oglądałem jakiś dokument o bezdomych.
Wzywaj Boga w swojej niedoli, nawet jeśli czujesz do niego żal. On nie ma względu na to jaki człowiek reprezentuje soba prestiż.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim porobić kopie dokumentów na mailu na wszelki wypadek, zapisać w notesie wszystkie ważne telefony. kabel i power bank do pod ładowania w centum handlowym jeśli jest. solidny plecak i torba ikea. butelka na wodę, kubek, sztućce, mydło i ręcznik, czapka i mapa miasta, zapasowy telefon i portfel, taki co złodzieja nie skusi, a serio to ogarnąć noclegownie jeśli są bo gminy maja po to opiekę społeczna żeby coś doradziła. jak
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Byłem w Niemczech 4 dni bezdomny. Dam ci taką radę, idź do KFC albo do MC i kup coś najtańszego żeby móc siedzieć w ciepły miejscu i ładować telefon. Noce możesz spędzać w kiblach koło dworców. Odradzam spanie w garażu podziemnym. Przeziębiłem sobie przez to nerki. Przydać może ci aie jeszcze koc termiczny i butelka z filtrem Dafi żeby móc pić wodę z kranu
  • Odpowiedz