Wpis z mikrobloga

• 86
@PrzodownikPracyZaGrosze: Warren Buffett mówił, że prawdziwą miarą sukcesu jest zarabianie nawet kiedy śpiesz. Teraz wiemy, że mówił o polskim lekarzu drzemiącym w kanciapie na SORze podczas dyżuru.
  • Odpowiedz
  • 45
idź na studia medyczne jak zazdrościsz. Trzeba się 6 lat uczyć zawodu i dopiero można zarabiać te 100k.

trzeba się było uczyć ruski trolu

mogłeś iść na medycynę.

@kukold: @Brylant @przeciwko78 To są najgłupsze argumenty, jakie można napisać. To że każdy miał możliwość pójścia na medycynę w żaden sposob nie usprawiedliwia absurdalnie wysokich zarobków w sektorze
  • Odpowiedz
@BenAli problem jest taki jak opisujesz i się z nim zgadzam, że jest to chore. Bardziej martwi mnie wysyp takich kont jak to które tylko podsyca słabe nastroje społeczne. Zalewanie głównej samymi artykułami o tych zarobkach i sianie nienawiści.
  • Odpowiedz
  • 23
problem jest taki jak opisujesz i się z nim zgadzam, że jest to chore. Bardziej martwi mnie wysyp takich kont jak to które tylko podsyca słabe nastroje społeczne. Zalewanie głównej samymi artykułami o tych zarobkach i sianie nienawiści.

@Brylant: Bo może miarka się przebrała po prostu. Niestety z wiekiem zacząłem mieć coraz czętszy kontakt ze służbą zdrowia i naprawdę się ludziom przestałem dziwić.

Spóźniający się, niemili i niestety niekompetentni lekarze to
  • Odpowiedz
  • 11
@przeciwko78: To że nie podoba mi się nastawienie i zarobki lekarzy, nie sprawia, że myślę, że znaczną część 100k miesięcznie.

Proszę nie bierz się za samodzielne rozumowanie, bo Ci to nie wychodzi.
  • Odpowiedz
@BenAli: gdybyś sam się wziął za takie rozumowanie, to byś się zastanowił dlaczego akurat zarobki lekarzy tak drażnią, a cały biznes szarlatanów czy gwiazd tiktoka kręci się doskonale.
  • Odpowiedz