Aktywne Wpisy

donfallo +392
źródło: temp_file3928261465375855313
Pobierz
WolnyBLN +21
Mąż chyba nie jest najostrzejszym ołówkiem w piórniku XD
źródło: 1000006325
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link
źródło: temp_file3928261465375855313
Pobierz
źródło: 1000006325
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Chciałbym zestaw na rower i na kask, najlepiej z akumulatorem na kablu (przynajmniej ta na kask).
Patrzyłem na coś takiego:
https://www.outboundlighting.com/products/portal-downhill-package-evo-portal
ale nie stać mnie na rzeczy robione w USA :(
#rower #enduromtb #mtb
Pamiętaj że lampa to nie tylko ilość światła, ale chłodzenie czy przede wszystkim bateria.
zimą ma to kluczowe znaczenie bo na co Ci lampa która może i fajnie świeci ale rozładuje się po 5 minuach świecenia.
Do skilhunta wrzucasz 18650 który sobie wybierzesz dobrej jakości i chodzi.
ja mam h04 bodaj, bardzo zadowolony jestem z tej uniwersalnej lampy.
Zamówiłem z Ali Sofirn hs25s na kask i h41 na kierownicę.
Za latarki z bateriami wyszło 169 zł, muszę tylko wydrukować jakieś uchwyty na kask i kierownicę teraz :D
Spoko zestaw, w tej cenie jestem zadowolony. Zamontowałem trytytkam do kasku i mostka. Baterie starczyły na 2h święcenia na full. Największe minusy to różne funkcje przycisków (double click w jednej zmienia moc światła a w drugiej tryb pracy). Sama jazda w nocy super sprawa. Jedziemy po trasach które dobrze znam ale hopki a szczególnie dropy ze ślepym ładowaniem przy świetle latarki to jest inny poziom frajdy! Trzeba się przyzwyczaić
EDIT:
Jak sie trzyma na kierownicy? Jak z convoyem mialem trochę problemów zanim kupiłem lepszej jakości uchwyt
Obciąłem paski i złapałem trytytki za uchwyt, w którym latarka leży na czole. Miałem drukować jakieś uchwyty ale nic więcej z tym nie zrobię!
Tak las w nocy to jest coś, często chodzę ale na rowerze to zupełnie inne doznanie, chyba chodzi o prędkość z jaką coś co jeszcze przed chwilą było niewidoczne materializuje się przed oczami, jakieś poszarpane języki mgły w zagłębieniach. Ale to na podjedzie, na zjeździe