Aktywne Wpisy

Karolaaa555 +7
Jak ja chyba zacznę płacić jakimś randomom żeby się ze mną kolegowali. Myślałam, że jak zdam tą maturę to będzie super, że będzie zero zmartwień. A teraz wsm tęsknię bo przynajmniej nie miałam czasu na myślenie i wymyślanie takich bzdur tylko focusowałam się na nauce. Jedynie co mi poprawia humor to granie w te durne gry przez które przesiedziałam lata na dupie i nabawiłam się fobii społecznej przez którą dostaję codziennie pytania

donfallo +93
źródło: temp_file4528602832762711303
Pobierz

Reszta zdjec w komentarzu
#lego #bricklink #hobby #piwnica #klocki
źródło: 1000004444
Pobierzmnie od zbierania czegoklwiek zawsze odrzucała świadomosć że nie zbiorę wszystkiego, bo są jakieś ultra rzadkie edycje warte miliony, kiszące się u tych, którzy je zdobyli przy okazji ;)
Masz jakąś bazę danych żeby znaleźć dany element?
Powodzenia w kolekcjonowaniu.
Ponad 100k zł na lego w dwa lata to w kij kasy
źródło:
Pobierz@Qullion: Ja tak zawsze miałem, świadomośc, że nigdy nie zdobędę najrzadszych egzemplarzy mnie zniechęcała. Jestem chyba zbyt zorientowany na wynik ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Dlatego staram się niczego nie zbierać, bo mnie to tylko frustruje.
Chociaż jako dzieciak zebrałem kilka kolekcji "do końca" i to była dla mnie największa satysfakcja. Pamiętam album z najklejkami z logo drużyn NBA
Komentarz usunięty przez autora
Jak się za szybko kończy to się nudzi.
Z robieniem czegoś jest podobnie, fajniej jest robić niż wszystko zrobić i skończyć robienie.
Sam zbieram i lego i coś tam sobie budujemy lecz nic spektakularnego. Fajna zabawa, 10 lat, 370 zestawów, 280k klocków.