Aktywne Wpisy
Wilk__95 +29
Do wszystkich osób publikujących treści pod tagiem #sebcel na Wykop.pl
Granica została przekroczona. To, co od dłuższego czasu pojawia się pod tym tagiem, nie jest krytyką, tylko zorganizowanym hejtem, który narusza moje dobra osobiste i wizerunek. Każda kolejna próba ośmieszania, zniesławienia czy ataku będzie traktowana jako dowód w sprawie.
Nie interesują mnie anonimowe docinki, bo „anonimowość” w internecie kończy się w momencie, gdy sprawą zajmuje się sąd. Wbrew temu, co niektórzy sądzą,
Granica została przekroczona. To, co od dłuższego czasu pojawia się pod tym tagiem, nie jest krytyką, tylko zorganizowanym hejtem, który narusza moje dobra osobiste i wizerunek. Każda kolejna próba ośmieszania, zniesławienia czy ataku będzie traktowana jako dowód w sprawie.
Nie interesują mnie anonimowe docinki, bo „anonimowość” w internecie kończy się w momencie, gdy sprawą zajmuje się sąd. Wbrew temu, co niektórzy sądzą,

SaintWykopek +846
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

#kiszak
źródło: temp_file5760864528920328641
PobierzPoczulem sie staro, ze ktos takie must play gry zna od rumuna xD
@XavierRenegadeAngel rozwiniesz o co chodzi z tym mass effectem? Obie gry pod wzgledami rpgowymi sa tozsame, a w zasadzie 1 jest troche ciekawsza, bo masz troche mniej OP opcji.
Ale tak, kotor 2 byla bardziej plastyczna.
Pamiętam tez, że swtor mi nie za badzo siadł, ale to dlatego, że konwencja mmosa nie była tym czego chciałam - mimo wszystko kotory to dla mnie piękna singlówka.
Jeżeli uderzasz w rpgi i