Wpis z mikrobloga

@Casuel: tak, obecnie tatusiowie są coraz bardziej aktywni w wychowywaniu dziecka więc upośledzenie umysłowe matki najpewniej będzie ograniczało wpływ, ponadto przy obecnej dzietności nawet spaczone dzieci są potrzebne, przecież nie wyrośnie z tego świr tylko jakiś dziwak conajwyzej, pełno takich pracują płacą podatki nie kradną więc worth
  • Odpowiedz
@Casuel: do łatania dziury demograficznej, za to psy w większości przypadków nie są potrzebne do niczego. Tak jak napisałem, to nie jest tak że od razu jakiś psychol z tego wyrośnie tylko prędzej dziwak. Sa gorsze rzeczy od psiego zapalenie mózgu, to nie dyskwalifikuje do bycia rodzicem . Podejrzewam że to nawet dobre lekarstwo na psie zapalenie mózgu
  • Odpowiedz
@JacksonDaniels: @p-jerzy Ja to jednak wolalbym, zeby Polacy nie byli uposledzeni. Natomiast zachodni sasiedzi sa pewno sa szczesliwi, ze chcecie im zapewnic tania, niewykwalifikowana sile robocza.

Niemcy sterylizowali idiotow, zeby kraj rosl w sile, a Niemcy stawali sie lepsi.
Wy proponujecie odwrotne dzialanie, rozcieńczanie substancji.
  • Odpowiedz
@nowszyja: "apetyt i brak cierpliwości" xDDD

Nie dość, że gruba to jeszcze rozwrzeszczana ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
  • Odpowiedz
@nowszyja: ehm, baby często w psie widzą partnera, a nie dziecko, wcale by mnie nie zdziwiło, że się z tymi psami gruchają, bo nie raz widziałem jak jakaś szmula potrafi pójść w ślinę z psem
  • Odpowiedz