Wpis z mikrobloga

Wiecie co xD dosyć tego. Oglądam se jutuba na tablecie i nie chce mi się użerać z vanced itd. i co parę minut odpalają mi sie polskie reklamy i 90% czasu trwają więcej niż 6-10 sekund i są wkur...

WIDZĘ POLSKĄ REKLAMĘ BEZ MOŻLIWOŚCI SZYBKIEGO POMINIĘCIA? NIE KUPUJĘ NIC OD TEJ FIRMY
JEST WKUR...? NIE KUPUJĘ NIC OD TEJ FIRMY

elo
mam dość, zwłaszcza że polskie reklamy są WYŁĄCZNIE wkur...

#oswiadczenie #reklama #youtube #polska #gielda #biznes
  • 18
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@czasnawybory666: chciałem zainstalować na tv "atlernatywny odtwarzacz youtube" to mi wyskoczyło powiadomienie ze sklepu google że aplikacja jest zablokowana na tym urządzeniu XD - będę miał więcej czasu to wypieprzam androida z tv i postaram się coś linuxowego wrzucić
  • Odpowiedz
@koko_jumbo_i_do_przodu: ja jak miałem jeszcze YT bez premium, to ciągle mi się wyświetlała reklama pizzeri san giovanni, tak mnie w-------a że do teraz pamiętam żeby jej nigdy nie zamawiać, a to było 3 lata temu xDD tak działa podświadomość u mnie xD
  • Odpowiedz
@czasnawybory666

@koko_jumbo_i_do_przodu: to gratuluje bo to ewidentnie polaczkowy marketing, oglądałem reklamy z niemiec, usa, japonii itd. i wcale nie są wkurzające

Bo nie jesteś Niemcem ani Japończykiem więc nie widzisz ich codzien. Jeśli problemem dla ciebie jest zapłacić lub zainstalować revanced przez managera to rozważ nie oglądanie YouTube może ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz