Aktywne Wpisy

thorgoth +11
Smutno mi. Ludzie niechętni Legii mają używanie - niech mają, bywa z tarczą, bywa na tarczy. Cieszyłem się z mistrzostw i pucharów, trzeba wziąć na klate takie coś.
Legie zgasiła stracona bramka, do niej gra wyglądała nieźle. Zgasiła jak peta ( ͡° ʖ̯ ͡°) Rywal był niezły, lepszy piłkarsko ale coś czuje że z inną Legią ta Sparta mogła przegrać, nie byli aż tak dobrzy. Grali w piłke, Legia tylko próbowała.
Nie
Legie zgasiła stracona bramka, do niej gra wyglądała nieźle. Zgasiła jak peta ( ͡° ʖ̯ ͡°) Rywal był niezły, lepszy piłkarsko ale coś czuje że z inną Legią ta Sparta mogła przegrać, nie byli aż tak dobrzy. Grali w piłke, Legia tylko próbowała.
Nie

cocojambo210 +4
Jakie są wasze największe marzenia moi kochani?

WIDZĘ POLSKĄ REKLAMĘ BEZ MOŻLIWOŚCI SZYBKIEGO POMINIĘCIA? NIE KUPUJĘ NIC OD TEJ FIRMY
JEST WKUR...? NIE KUPUJĘ NIC OD TEJ FIRMY
elo
mam dość, zwłaszcza że polskie reklamy są WYŁĄCZNIE wkur...
#oswiadczenie #reklama #youtube #polska #gielda #biznes
@czasnawybory666 nie możesz tego wiedzieć bo nie masz wglądu w podświadomość. Mógłbyś zignorować je albo wydać parę zł żeby nie mieć reklam ale skoro się ztriggerowales to reklama dziala. One są celowo robione po to żeby były irytujące.
Wybrałem opcję easiest i działa wszystko
@czasnawybory666: no straszne użeranie się, zainstalować w 5 minut xd
Ja korzystam ze sweet.tv bo oglądam czasami jedynie podstawowe kanały i eleven do F1
Bo nie jesteś Niemcem ani Japończykiem więc nie widzisz ich codzien. Jeśli problemem dla ciebie jest zapłacić lub zainstalować revanced przez managera to rozważ nie oglądanie YouTube może ( ͡º ͜ʖ͡º)