Aktywne Wpisy

ly000 +1
Próbuję zrozumieć co takiego ludzie widzą w typowym nowym budownictwie i nie rozumiem tego. Tak, tak, niech sobie każdy buduje i mieszka gdzie chce, no ale zebrało mi się na narzekanie.
Ludzie w szczerym polu budują domki wielkości mojego garażu w kształcie czegoś, co kiedyś można było nazwać domkiem letniskowym i jeszcze nagrywają filmiki na youtube jacy to znawcy budownictwa są i jakie to doświadczenie mają, bo wybudowali domek 90-120 m2.
Czy
Ludzie w szczerym polu budują domki wielkości mojego garażu w kształcie czegoś, co kiedyś można było nazwać domkiem letniskowym i jeszcze nagrywają filmiki na youtube jacy to znawcy budownictwa są i jakie to doświadczenie mają, bo wybudowali domek 90-120 m2.
Czy
źródło: image
Pobierz
Wrrronika +30
Upolowałam sobie trochę skrzeku i będę go jeść
Omnomnom
Żabi krąg
Omnomnom
Żabi krąg
źródło: 1000062353
Pobierz

Dlaczego cześć z was nie chce posiadać potomstwa? Przecież nie ma nic bardziej dopełniającego życie niż dziecko.
Ja bym chciał chociaż za chwilę 41 na liczniku. Kolega 47 niedawno spłodził zdrowego bobasa to i ja będę próbował
Nie chodzi o warunki techniczne :P
A no fakt ale warto zapytać lekarza, co szkodzi. Jego żona ma 38 czy 40 ale to jej 6 dziecko.
No wiem, dlatego wspomniałem o specjaliście. Dla kobiety to chyba pierwszy kontakt ginekolog a on skieruje ew. dalej =)
No masz te 50 lat i robisz se dzieciaka. Fajnie. Ale ile jeszcze pozyjesz? Zycze jaknajdluzej no ale zycie jest jakie jest.
Jak robisz se dzieciaka to chac/niechcac bierzesz za niego odpowiedzialnosc. Jest jak jest i ludzie czesciej umieraja w wieku 60+ niz 20+ (tak... wiem 60+ to tez 20+ ale wiesz o co mi chodzi :P)
No i
A o to chodzi. No jest ryzyko, wiadomo, trzeba wtedy równie mocno skupić się na własnym zdrowiu co na zdrowiu bliskich.
@Endrius: No i im jestes starszy tym to ryzyko jest wieksze. Wiadomo ze nawet jakiegos dwudziestolatka moze auto walnac na przejsciu - tego nie przeskoczysz. Ale im starszy tynm wiecej "ryzyk" dochodzi. No i ja juz nie raz sie przekonalem o tym ze samo "dbanie o siebie" nie wystarcza. Owszem ze pomaga. Ale no wiek to wiek. Nie przeskoczysz.