Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +46
Orlen Polski Tinder Narodowy im. św. Jana Pawła II
źródło: 84CA792C-ADA3-4C13-82CC-E9E431AC82EA
Pobierz
PrzegrywZeWsi +12
Ubrania robocze
Jak słyszę te dwa słowa to aż mam ciarki po plecach.
Słuchajcie Mirki tego, pochodzę z gospodarstwa rolniczego i powiem Wam jedno: jakieś 80-90% mojej garderoby przez większość życia to były UBRANIA ROBOCZE. Jak zakładałem nawet dresy, mające może 6-12 miesięcy, to zawsze był krzyk:
"JEZU CHRYSTE DLACZEGO TO ZAKŁADASZ SKORO TO NOWE A MOŻESZ ZAŁOŻYĆ STARE UBRANIE
Jak słyszę te dwa słowa to aż mam ciarki po plecach.
Słuchajcie Mirki tego, pochodzę z gospodarstwa rolniczego i powiem Wam jedno: jakieś 80-90% mojej garderoby przez większość życia to były UBRANIA ROBOCZE. Jak zakładałem nawet dresy, mające może 6-12 miesięcy, to zawsze był krzyk:
"JEZU CHRYSTE DLACZEGO TO ZAKŁADASZ SKORO TO NOWE A MOŻESZ ZAŁOŻYĆ STARE UBRANIE
źródło: Ubranie na 5 pokoleń
Pobierz

#wroclaw #jarmarkbozonarodzeniowy #niemcy #polska
źródło: image
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez moderatora
@Afrobiker: to nie musi być muzułmanin. Wystarczy że ruscy zrekrutują jakiegoś ukraińca i zrobią do tego narrację ¯\(ツ)/¯
@Afrobiker: A bo to u nas muslima potrzeba do tego? Wystarczą prawdziwi polacy - patrioci, husarzy.
https://www.gazetaprawna.pl/wiadomosci/artykuly/811007,tragedia-w-sopocie-mezczyzna-wjechal-w-tlum-ludzi-na-molo.html
https://www.tokfm.pl/polska/tokfm-7-103085-28543988-gdansk-kierowca-wjechal-w-ludzi-na-deptaku-poszkodowany-trafil
A to tylko z mojej okolicy.
@Afrobiker: Tak, tak.
źródło: images
Pobierzźródło: temp_file772024993567772422
Pobierz@Afrobiker: Jestem pewien, że rodziny poszkodowanych na monciaku zrobiły wielkie "ufffff, na szczęście to nie muslim".
Betonowe barierki, patrole z dluga bronia, wypisz wymaluj klimat na jarmarku w DE.
W 1997 nikt nie sprawdzał poziomu wody w Odrze, bo nikt nie spodziewał się powodzi XD a dachy zaczęto odśnieżać po tragedii, w której zginęło kilkanaście osób
Parę lat temu naćpany typ rozjeżdżał ludzi na sopockim molo choćby.