Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 26
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@10129: ehh, czytalem o jakims innych chyba na b, przy ktorym niby jest normalny popęd, ale ma jakies inne skutki uboczne, np. problemy ze snem
  • Odpowiedz
  • 0
@10129: Zastanawiam sie czy więcej treningow silowych w tygodniu by mi nie pomoglo, bo swiezo po treningu albo na drugi dzien troche bardziej mi sie chce, ale cwicze albo raz albo dwa razy w tygodniu i bez nóg bo mam kontuzje kolana
  • Odpowiedz
@essos: Ale po co właściwie Ci ten popęd? Żeby walić znowu 3 razy dziennie? Gdy się ma partnerkę to rozumiem, że może jej brakować. Ale jeśli tylko Ty nie masz ochoty to w czym problem?
  • Odpowiedz
@essos: Proponuję nie słuchać wykopków w kwestiach medycznych. Asserting z zasady to lek z możliwością takiego działania niepożądanego jak spadek libido a nawet trwałe skutki na potencji, taka grupa leków. Porozmawiaj ze swoim lekarzem o zmianie, często proponują właśnie Bupropion
  • Odpowiedz
@Kokoszka99: Może, ale SSRI mają duże ryzyko takiego działania i niestety pojawiają się pojedyncze (na miliony użyć) przypadki trwałe. Z kolei bupropion ma często opisywany przyrost libido jako działanie uboczne.

Dlatego ważne jest żeby porozmawiać z lekarzem o możliwościach i proponowanych innych lekach jeśli dolegliwości są uciążliwe. Bo jest kilka opcji.
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@taxi_driver92 @rumiankowaa nie chodzi o samo walenie. To mialo tylko pokazać co sie u mnie zmieniko. Bardziej chodzi o fakt ze jakbym mial jakąs okazje na zaruchanie, to nie wiem czy byłbym w stanie. Poza tym mam cos takiego ze mózg ma ochote, ale jakby qtas ma w to wywalone xd
  • Odpowiedz