Aktywne Wpisy

MonazoPL +109
Ruszamy z nowym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
źródło: AirPods 4 Citi
Pobierz
Traczex +175
Dobra skończyłem. 3 lata, dużo pracy ale już mieszkam. Dzięki za porady na tagu #budujzwykopem Powodzenia Mirki.
źródło: scaled_1000021155
Pobierz

źródło: pobrane (2)
PobierzSam jestem na uop i na pagerduty więc w cyrku się nie śmieję
@cebulowy_krezus: ale to 50 euro to chyba za dzień dyżuru, a nie tydzień?
@some_ONE: też myślałem, że żarty sobie robią. Nikt w firmie im tego nie chciał robić i kierowników zapędzili. A nowym ludziom już wpisywali w umowę, że to obowiązkowe
@fra234: Ale jest już legalne niedanie ludziom bez PagerDuty premii ;) Takie "bezpieczeństwo" uop
@fra234: no właśnie to jest największy problem, ta branża nie może sprawnie działać bez dyżurów, więc jeśli się "postawimy" to firmy mogą z nas rezygnować. Najważniejsze to być za to dobrze wynagradzanym (niekoniecznie za sam dyżur, chodzi mi ogólnie o pensje).