Aktywne Wpisy

lubie-sernik +196
źródło: 1000056710
Pobierz
Xeer77 +82
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Skopiuj link
Skopiuj link
źródło: 1000056710
Pobierz
Regulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
- wziął od państwa dotacje na 40 milionów(więcej niż cała zbiórka) na "biznes", który upadł
- nie placi pracownikom za pracę
- zalega z fakturami
- ma niejasne akcje z podatkami
- kupił lewą magisterkę
- płaci pracownikom swojej restauracji dziadowskie stawki
no ale coś popultał do mikrofonu i cyk PR zrobiony, sumienie podleczone i można j---ć społeczeństwo na hajs dalej gdy jest się jednocześnie częścią problemu, który sprawia, że w ogóle pieniędzy na leczenie dzieciom brakuje
#latwogang #antykapitalizm #cancerfighters #bekazlibka #lewandowski
źródło: cpUk9lBaHR0cHM6Ly9vY2RuLmV1L3B1bHNjbXMvTURBXy8yNDJkMjVmMmNiMzQ3NDU4NzBhYTA1NTY0ODBjYmE4YS5qcGeSlQMAAM0HgM0EOJMFzQlgzQTs3gACoTAHoTEE
PobierzAle on jest KIIMŚ KUHWA KIIIMŚŚ KWIIIII
Kolego, skończysz z banem :)
źródło: przypadek-co-za-przypadek
Pobierz@winsxspl ja p------o p0laczku, uważasz, że jeden zawodnik z 11 jest tym, który odpowiada za grę całej drużyny? Trenera? To po co trener, po co reszta 10 zawodników na murawie?
ona też prała swój wizerunek na tym streamie akurat ( ͡°
nic nie powinien oddawać, powinien płacić uczciwie podatki o wyraźnej progresji
kukoldztwo wykopu w pigułce - chłop wyzyskuje i okrada ludzi ale i tak mu liże buciki bo jest bogaty i ja też w mojej głowie kiedyś będę bogaty więc muszę go bronić
źródło: 717c9ec1991c03c7950775f429c7496e0ee7e64ddc8f68cd0f9c4bbf1eccbcd2
Pobierz@Mlodydroni: a to że bogaci biorą milionowe dotacje od państwa to lewicowość czy prawicowość? ( ͡º ͜ʖ͡º)
@ShadyTalezz: nie pamiętam by to było poniżej "legalnych stawek"
Ale poza tym to wiadomo #potwierdzoneinfo Lewy sam zarządza wszystkim i osobiście podpisał krwią dekret o płaceniu "dziadowskich stawek"