Wpis z mikrobloga

Robercik Lewandowski to milioner którego jeden zegarek jest warty ~1 mln pln i:

- wziął od państwa dotacje na 40 milionów(więcej niż cała zbiórka) na "biznes", który upadł
- nie placi pracownikom za pracę
- zalega z fakturami
- ma niejasne akcje z podatkami
- kupił lewą magisterkę
- płaci pracownikom swojej restauracji dziadowskie stawki

no ale coś popultał do mikrofonu i cyk PR zrobiony, sumienie podleczone i można j---ć społeczeństwo na hajs dalej gdy jest się jednocześnie częścią problemu, który sprawia, że w ogóle pieniędzy na leczenie dzieciom brakuje

#latwogang #antykapitalizm #cancerfighters #bekazlibka #lewandowski
ShadyTalezz - Robercik Lewandowski to milioner którego jeden zegarek jest warty ~1 ml...

źródło: cpUk9lBaHR0cHM6Ly9vY2RuLmV1L3B1bHNjbXMvTURBXy8yNDJkMjVmMmNiMzQ3NDU4NzBhYTA1NTY0ODBjYmE4YS5qcGeSlQMAAM0HgM0EOJMFzQlgzQTs3gACoTAHoTEE

Pobierz
  • 47
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@ShadyTalezz: nie znam akurat tej historii z nim, więc się nie wypowiem, ale przypomniał mi się przypadek pewnej piosenkarki z wyrokiem, która zaangażowała się w ratowanie piesków i wszyscy jej wszystko wybaczyli.
  • Odpowiedz
@ShadyTalezz: spoko tylko nie wiemy ile wpłacił od początku kariery na zbiórki, bo zakładam nie wszystkie są publiczne. Więc podajesz informacje które są w dostępne publicznie, ale nie masz wiedzy na temat rzeczy, które nie są. Czy zmieni to coś jak wydał 40mln na działalność charytatywną?
  • Odpowiedz
@Spowiedniczka-Stalina: to co robi mu jego żona to istnieje tylko w waszych pustych głowach p0laczki bez rozumu i godności człowieka.
@winsxspl ja p------o p0laczku, uważasz, że jeden zawodnik z 11 jest tym, który odpowiada za grę całej drużyny? Trenera? To po co trener, po co reszta 10 zawodników na murawie?
  • Odpowiedz
  • 14
@AlexBrown:

nie znam akurat tej historii z nim, więc się nie wypowiem, ale przypomniał mi się przypadek pewnej piosenkarki z wyrokiem, która zaangażowała się w ratowanie piesków i wszyscy jej wszystko wybaczyli.

ona też prała swój wizerunek na tym streamie akurat ( ͡°
  • Odpowiedz
  • 37
@Mlodydroni:

lewicowość wykopu w pigułce jak ktoś ma dużo to powinien oddać innym

nic nie powinien oddawać, powinien płacić uczciwie podatki o wyraźnej progresji

kukoldztwo wykopu w pigułce - chłop wyzyskuje i okrada ludzi ale i tak mu liże buciki bo jest bogaty i ja też w mojej głowie kiedyś będę bogaty więc muszę go bronić
ShadyTalezz - @Mlodydroni: 
 lewicowość wykopu w pigułce jak ktoś ma dużo to powinien...

źródło: 717c9ec1991c03c7950775f429c7496e0ee7e64ddc8f68cd0f9c4bbf1eccbcd2

Pobierz
  • Odpowiedz
lewicowość wykopu w pigułce jak ktoś ma dużo to powinien oddać innym

@Mlodydroni: a to że bogaci biorą milionowe dotacje od państwa to lewicowość czy prawicowość? ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
- płaci pracownikom swojej restauracji dziadowskie stawki

@ShadyTalezz: nie pamiętam by to było poniżej "legalnych stawek"
Ale poza tym to wiadomo #potwierdzoneinfo Lewy sam zarządza wszystkim i osobiście podpisał krwią dekret o płaceniu "dziadowskich stawek"
  • Odpowiedz